ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Memòries Redacció
Redacció

Redacció

L’Institut de Llagostera ha obert les seves portes aquest diumenge 3 de març al matí per mostrar a la població els treballs i projectes que es realitzen al centre. La jornada ha girat entorn a l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua.

Un any més, la Unió de Botiguers de Llagostera ha celebrat la Fira Rebaixa d’Hivern a la Plaça Catalunya. Aquest era l’últim cap de setmana que els comerciants podien aplicar descomptes als seus productes, ja que el proper dimecres 6 de març finalitza el període de rebaixes que va començar el passat 7 de gener.

El passat dilluns 25 de febrer els Mossos d'Esquadra van posar en marxa un dispositiu que va acabar amb la detenció de set homes, cinc veïns de Llagostera, com a pressumptes autors de dos assalts violents en dos domicilis de Llagostera i Platja d'Aro. En el dispositiu es van fer entrades i registres simultanis en dos domicilis de Llagostera on es van poder recuperar, entre d'altres objectes, diverses joies, una pistola, 13 telèfons mòbils, 29 monedes antigues, un centenar de peces de joieria i 240 plantes de marihuana.

Divendres, 01 Març 2013 14:05

Cap de setmana tranquil

Després de la pluja de divendres ens espera un cap de setmana tranquil i amb Sol fins diumenge al vespre,quan tornaran els núvols. La resta del cap de setmana serà tranquil, però gèlid!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El ple de Llagostera va aprovar ahir sol·licitar a la Direcció General del Cadastre una revisió dels valors cadastrals del municipi. Segons el regidor d'hisenda, Ramon Soler (CiU), els valors són ara mateix excessius: "Els valors cadastrals solen ser del 50% del preu de mercat dels habitatges i actualment els valors a Llagostera són un 20% més grans". Els motius que explicarien aquesta diferència, segons el regidor, és que la darrere actualització cadastral es va fer el 2007, amb valors de mercat del 2006 que el preu dels habitatges era significativament més alt que ara. Si la direcció general concedeix la revisió, el consistori ho sabrà cap al setembre, i els llagosterencs notaran el canvi en el rebut de l'IBI del 2014. La proposta es va aprovar per unanimitat.

Dilluns, 25 Febrer 2013 18:47

Billar, cartes, escacs i tertúlia

Segona quinzena d'abril de 1990. Una tarda qualsevol al Casino Llagosterenc, on s'hi feien incomptables tertúlies, partides de billar, d'escacs i de cartes.

Divendres, 22 Febrer 2013 13:26

Neu a partir dels 300 metres

La neu pot fer acte de presència a Llagostera a partir dels 300 metres d'alçada, sobre les Gavarres i l'Ardenya, la nit de divendres a dissabte. La resta del cap de setmana serà tranquil, però gèlid!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dilluns, 18 Febrer 2013 11:08

Gran rua de carnaval a Llagostera

Més d’una trentena de colles han desfilat pels carrers de Llagostera. La Comissió de Festes ha encetat la rua amb la seva proposta anticrisi disfressats de pagesos, mentre que les colles carnavalesques locals l’han tancada.

Carnaval sense precipitacions a la vista però amb expectació pel pas de l'asteroide 2012 DA14. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El novembre de l’any passat es disparaven totes les alarmes pel robatori amb força que va acabar amb la vida del president de la patronal FOEG, Jordi Comas a casa seva, a Platja d’Aro. Des de llavors, i degut a la situació de crisi actual, cada vegada se senten més casos de robatoris, molts amb força, com el que van patir els propietaris del Mas Mundo el passat mes de desembre. El Poll TV amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, la Policia Municipal i l’Ajuntament de Llagostera us ofereix aquest reportatge per explicar-vos les mesures que s’estan prenent per frenar aquesta onada de robatoris.