ELPOLLTV

Div10052024

Back Estàs aquí:Inici Memòries Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 25 abril 2014 12:58

Dissabte ennuvolat i diumenge remullat

Aquest cap de setmana la primavera es mostrarà en tota la seva esplendor, amb una meteorologia ben variable. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 18 abril 2014 09:50

Un brindis pels 40!

Avui la Lidia Gámez fa 40 anys. Moltes felicitats de part del  teu marit i fills.

Dijous, 17 abril 2014 12:56

Setmana Santa de meteorologia variable

Tindrem uns dies de festa alternatius, un dia Sol i a l’endemà més núvols, però sense pluja, excepte potser dissabte al migdia quan pot caure alguna gota . Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 11 abril 2014 13:54

Mart a tocar de la Terra!

Busqueu cap a l’est un punt brillant i vermell al cel nocturn, Mart us vigila... Tindrem un cap de setmana variable entre Mart, Sol i núvols, però sense pluges importants a la vista. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 04 abril 2014 13:40

Per sortir del fang, sol radiant

Cap de setmana ideal de primavera, amb temperatures agradables i sense pluja. Aprofiteu per rentar el cotxe de la pols del Sàhara!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

El  Diari de Girona publica avui una informació sobre els nous radars per tram que Trànsit té previst instal·lar a la N-II en dos punts de la variant de Girona abans de finals d’any. Un d’ells estarà situat dins del terme municipal de Girona mentre que l’altre s’ubicarà entre  Quart i Fornells de la Selva.

Al mateix article llegim que el recent instal·lat radar a la C-65 encara no està en funcionament però començarà a funcionar d’aquí a pocs dies.

El radar per tram  és un  dispositiu que llegeix la matrícula dels vehicles al principi i al final del tram, i detecta aquells que sobrepassen la velocitat màxima establerta.

Podeu llegir la notícia sencera aquí:         http://www.diaridegirona.cat/comarques/2014/04/01/transit-collocara-dos-radars-tram/663192.html

Divendres, 28 Març 2014 14:20

Primavera de núvols

Tindrem un dissabte ben tapat i un diumenge passat per aigua, especialment durant la tarda. Canvi a l'horari d'estiu, a les dues de la matinada de diumenge seran les tres. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Les  càmeres del radar de velocitat per trams a la C-65 entre Llagostera i Cassà ja estan instal·lades. Així ho informa avui el Diari El Punt Avui. Aquestes càmeres llegiran la matrícula dels vehicles al principi i al final del tram, i multarà aquells que hagin sobrepassat la velocitat establerta.

 Podeu llegir la notícia sencera aquí: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/-/-/728416.html?piwik_campaign=mail&piwik_kwd=mail&utm_source=mail&utm_medium=mail&utm_campaign=mail

Pel proper diumenge 6 d’abril el grup excursionista Bell-Matí ha organitzat una marxa d’uns 17 quilòmetres amb una durada d’entre 4 o 4 hores i mitja. La sortida es realitzarà a les 8  del matí des del Pavelló, però l’hora de trobada és a dos quarts de vuit.

El preu és de 4€ per als socis  i 5€ per als no socis, incloent l’esmorzar.

Us podeu inscriure abans del divendres 4 d’abril a través de varies vies:

- A la recepció del Pavelló.

- Trucant a en  Joan Sàbat (972 831 289)

- Enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant el vostre nom complet i si sou socis o no.

 Animeu-vos a gaudir de la natura!

Dijous, 27 Març 2014 18:30

Ple ordinari del mes de març

Eugènia Comas ha presentat la seva renúncia al càrrec de regidora d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Llagostera per motius personals i laborals. En el seu discurs de comiat, Comas va voler dedicar unes paraules d’agraïment a tots els regidors i regidores,  amb qui ha compartit  moments a l’ajuntament tant a l’oposició com desenvolupant tasques de govern així com a tot el personal de l’ajuntament. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i el portaveu de CiU, Ramon Soler, van agrair a Eugènia Comas la seva feina i tarannà i van desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa fora de l’Ajuntament. Ara, queda per concretar qui serà el nou regidor d’ERC.