ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 06 Juny 2014 13:07

Festa Major de luxe

Només tindrem alguns núvols baixos i prims i algunes boires durant les primeres hores dels matins. Durant la resta del dia, cels ben serens i caloreta en augment!. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Després de l’èxit assolit aquest cap de setmana amb totes les entrades venudes, l'obra de teatre Políticament Incorrecte podría torna a programar-se pel proper mes de setembre.  L’obra protagonitzada per la companyia Punt i apart i dirigida per M. Àngels Rosselló, és una divertidíssima comèdia on les escenes se succeeixen a l’habitació del Ministre d’Economia del Govern espanyol, per on arriben a passar una desena de personatges ben peculiars. La recaptació de taquilla s’ha destinat íntegrament a l’associació Lluito per tu. 

Dilluns, 02 Juny 2014 09:19

Ple ordinari del mes de maig

Àlex Puig Mayol s’ha estrenat aquest mes de maig com a nou regidor d’ERC a l’Ajuntament de Llagostera. Puig ha jurat el càrrec a l’inici del Ple que ha tingut lloc aquest dimecres on s’ha aprovat el conveni de col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, per tirar endavant les obres de la carretera. 

Divendres, 30 Maig 2014 12:38

Núvols a intervals

Intervals de núvols deslluiran el sol el dissabte. Però tindrem un diumenge de Sol i la pluja ens donarà una treva fins dimarts. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 23 Maig 2014 17:10

Sol i núvols i meteors!

La nit de divendres a dissabte podrem gaudir d’una pluja d’estels inèdita, amb el cel ben clar. Dissabte i diumenge les clarianes s’alternaran amb els núvols, però sense pluja.. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 16 Maig 2014 17:56

Cap de setmana esplèndid!

Molt de Sol, cel transparent i temperatures molt agradables convidaran a gaudir de la primavera als boscos de Llagostera. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 09 Maig 2014 13:33

Cap de setmana enteranyinat

Tant dissabte com diumenge tindrem intervals de núvols que deslluiran la primavera, però en principi sense pluja. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dilluns, 05 Maig 2014 10:26

Ple ordinari del mes d'abril

Alex Puig no ha pogut prendre possessió del càrrec de regidor d’Esquerra Republicana en substitució d’Eugènia Comas, a l’espera que la Junta Electoral faci arribar a l’Ajuntament la credencial del nou regidor. Puig ha seguit la sessió plenària des de la zona de públic acompanyat de diversos membres de la seva llista. 

Tindrem domini del Sol i temperatures molt agradables, amb lleugera brisa del nord el dissabte. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 25 abril 2014 12:58

Dissabte ennuvolat i diumenge remullat

Aquest cap de setmana la primavera es mostrarà en tota la seva esplendor, amb una meteorologia ben variable. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.