ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 10 Gener 2014 12:31

Núvols densos i poca pluja

Tindrem un dissabte sense sol i un diumenge de clarianes, amb una mica més de fred que el dies anteriors. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Signa un vot per a la independència de Catalunya és una campanya adreçada a incentivar els ciutadans de Catalunya que exerceixin el dret de petició.

La recollida de firmes es durà a terme a la Plaça  Catalunya  el dissabte de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 19.00h i el diumenge de 10.00h a 14.00h. És imprescindible presentar el document d’identitat per signar.

Des de Llagostera per la Independència es convida a tothom a col·laborar per fer un pas endavant per la independència de Catalunya.

Podeu veure un vídeo de la campanya en aquest enllaç: http://signa.assemblea.cat/eines/

Divendres, 10 Gener 2014 09:17

Teatre i espectacles solidaris a Llagostera

L’Ajuntament de Llagostera, des de l’Àrea de Cultura i Festes, cedirà la recaptació de la taquilla de l’obra de teatre “Ens ha caigut la sogra” a l’Associació Duchenne Parent Project que promou la investigació científica i mèdica per trobar les teràpies que permetin curar les distròfies musculars de Duchenne i Becker.

L’obra està prevista per aquest dissabte 11 de gener a les 22 hores al Teatre Casino. El preu de l’entrada és de 6 euros.

Així mateix es cedirà la recaptació de la taquilla d’un espectacle infantil previst pel diumenge 23 de febrer als pares d’un nen llagosterenc de 3 anys amb paràlisi cerebral.

Enguany, amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius locals, la temporada teatral inclou un total de 5 espectacles de caire solidari a benefici d’entitats i associacions com Llagostera Solidària, La Fundació La Marató, Llagostera contra el Càncer,....

Podeu consultar tota la programació des de: http://llagostera.cat/municipi/cultura/pdf/teatre.pdf

El xec de 1000€ per gastar a les botigues de la Unió de Botiguers de Llagostera ja ha estat sortejat. L’afortunada ha estat la Mireia Malagón Dausà, que tenia la butlleta guanyadora de Donna’s Estètica.

En breu podreu veure a El Poll TV el reportatge d’aquesta jornada tant especial.

La perruqueria DTall, situada al Carrer Music Aguiló, nº 30, ofereix tractaments Biolage adaptats a les necessitats de qualsevol necessitat del cabell ja sigui enfortir i reparar, protegir o prevenir la caiguda i a més a més, ofereix un 3x2 en rentats i assecats.

El seu horari és de dimarts a dijous de 9h a 13 h i de 15h a 19 h; i divendres i dissabtes de 9h a 19h. Per demanar hora, cal trucar al 972 831 837.

Dimecres, 08 Gener 2014 18:24

Local en venda a Llagostera

Es ven local comercial de planta baixa de 163,38 metres quadrats situat al Carrer Cantallops de Llagostera. El local també disposa d’un pati exterior cobert de 232,50 metres quadrats i s’hi pot practicar una àmplia activitat comercial.

 El local disposa de: serveis, 2 lavabos (un d’oficina i un altre de taller amb dutxes incorporades), despatx i un petit altell. Així mateix, també té instal·lació elèctrica, aigua, instal·lació d’aire comprimit  i una porta d’entrada elèctrica basculant que permet entrar furgonetes i cotxes de feina.

 La venda és de particular a particular sense opció a lloguer. El preu és de 180.000 euros. Per més informació podeu visitar el web: www.localenvenda.com o bé contactar amb els telèfons  687 52 51 10 - 972 80 56 22

 

 

Durant l’any, l’entitat Càritas Llagostera s’encarrega de recollir joguines  i les arregla i les condiciona per tal que el dia de Reis puguin estar llestes per arribar en mans dels més petits. Llibres, nines, peluixos, cotxes, jocs de taula i fins i tot bicicletes són alguns dels obsequis que els Reis de Càritas reparteixen a través de tiquets des de serveis socials a les famílies més desvalgudes. 

Gràcies a la solidaritat dels llagosterencs, que durant l’any donen joguines a l’entitat, cap nen del poble es queda sense regal de Reis. Enguany 159 famílies han sol·licitat recollir joguines pels seus fills.

Dimarts, 07 Gener 2014 09:54

El Síndic de Greuges a Llagostera

Aquest dijous 9 de gener, al Local Social de La Caixa situat al carrer Consellers 12, l’equip del Síndic de Greuges serà a Llagostera per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,...).

La presència del Síndic de Greuges de Catalunya a Llagostera respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s‘emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya.

Les persones que hi estiguin interessades, cal que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Dissabte ventós i amb pluja, que pot aparèixer només la nit de dissabte a diumenge. La Cavalcada, Nit i dia de Reis seran tranquils. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Eurotaller ha sortejat avui, entre tots els seus amics, un Ipad Mini. L’afortunada ha estat Glòria Malagón Aguilera.

Eurotaller realitza periòdicament sortejos entre els integrants del seu grup d’amics. El dia 23 va sortejar 5 paneres i aquest mes de gener es sortejaran entrades per anar a veure el musical "Sonrisas y lágrimas" al teatre Tívoli de Barcelona.

Per ser amic només cal fer-se, de manera gratuïta, el carnet “Amic del Taller”. Amb el carnet, el taller ofereix un 15% de descompte en la mà d’obra de les reparacions així com una acumulació de punts bescanviables per més descomptes.