ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Memòries Redacció
Redacció

Redacció

Segons publicava el Diari de Girona en la seva edició d'ahir, uns caçadors abaten un senglar disparant un tret prop d’una masia. Podeu llegir la noticia publicada al Diari de Girona des d'aquí : http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2013/10/16/disparen-senglar-tret-passa-tocar/639421.html

Els pisos d’entre 60 i 90 metres quadrats, tindran un preu de 150€ al mes incloent l’IBI i les despeses de la comunitat ja que l’entitat subvenciona el 50% del seu preu inicial. Aquesta iniciativa pretén facilitar l’accés a l’habitatge a aquells que han pogut veure reduïts els seus ingressos com a conseqüència de la crisi econòmica. Per accedir al programa, la unitat de convivència haurà de tenir uns ingressos mínims de 5.000€ anuals, i uns ingressos màxims no superiors a 2,5 vegades l’IPREM, és a dir, uns 18.640€ anuals aproximadament. L’adjudicació dels habitatges es realitzarà per assignació directa per ordre de presentació de la sol·licitud i els contractes seran vigents durant 5 anys. 

 

Font: Obra Social La Caixa

 

 

Dimecres, 16 Octubre 2013 11:42

Xerrada informativa sobre Internet Segura

El dijous 10 d'octubre al vespre els pares i mares dels alumnes de l'Escola Puig de les Cadiretes han pogut assistir a una xerrada informativa sobre Internet Segura. La sessió informativa va anar a càrrec de Sònia Alcarria, agent de l’Oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra. 

Llagostera ha celebrat aquest passat dissabte 12 d'octubre l'onzena edició de la Fira del Bolet. Milers de persones van visitar el poble aprofitant la fira que ja és una de les més consolidades del territori català. 

Dimecres, 09 Octubre 2013 18:49

IsaVel s'estrena amb gran èxit a Figueres

Aquest passat divendres 4 i dissabte 5 d’octubre es va estrenar al Teatre Jardí de Figueres el musical 'IsaVel', inspirat en la vida de la sindicalista Isabel Vilà i dirigit i protagonitzat per dos llagosterencs, Kim Planella i Iris Vilà. Per més informació de les dates de les properes funcions i per la compra d’entrades podeu consultar la pàgina web del musical, www.isavel.cat  

Dimarts, 08 Octubre 2013 09:48

L'Espai Jove "del futur"

L’Ajuntament de Llagostera, des de l’Àrea de Cultura i Joventut, ha encarregat la redacció d’un projecte per definir el nou Espai Jove del municipi amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat. ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona s’ocuparà d’elaborar un estudi que atengui les necessitats evidents del futur espai, però que també respongui a d’altres condicionants més profunds i significatius dels usuaris. 

Aquest diumenge 6 d'octubre Llagostera ha celebrat la Festa de la Gent Gran. 480 avis i àvies del poble van poder gaudir un any més d'aquesta festa amb la qual l'Ajuntament vol retre un homenatge als llagosterencs majors de 65 anys i que compta amb la col·laboració d'un gran nombre de voluntaris.

L’Ajuntament de Llagostera ha començat a substituir i millorar la senyalització vertical del nucli antic del poble.La finalitat de l’actuació és facilitar la mobilitat de vehicles, sobretot dels visitants, així com millorar la imatge i dignificar el nucli antic de Llagostera.Està previst seguir millorant la senyalització existent substituint els elements obsolets o distorcionants per adaptar-los sota un mateix criteri, oferint així una imatge millorada i més coherent amb l’entorn.De moment s’han instal·lat 12 jardineres noves a diferents punts del casc antic per a protegir determinats punts de l’accés de vehicles.Aquesta millora de la senyalització complementa la iniciada el passat més de juliol on van instal·lar-se 9 plafons amb informació turística amb 4 idiomes que permeten descarregar-se una audioguia amb el telèfon mòbil escanejant codis QR.

Divendres, 04 Octubre 2013 13:16

Pluja i núvols espessos

Aquest cap de setmana tindrem pluges i cel pesant el divendres i el dissabte al matí, però el diumenge el temps s’estabilitzarà i s’imposaran les clarianes. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Dijous, 03 Octubre 2013 17:42

Llagostera disposa d'un nou supermercat

Aquest dijous a les 9:15h del matí el nou supermercat Consum, situat a l’Avinguda del Gironès, ha obert les seves portes a Llagostera. El nou supermercat compta amb una secció de carnisseria que ven carn al tall i una secció de peixateria amb peix fresc. Durant aquests primers dies, l’establiment regala per compres superiors a 50 euros, un carretó de la compra, fins a exhaurir les 1.120 unitats.