ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Redacció
Redacció

Redacció

Divendres, 14 Juny 2013 17:41

Cap de setmana d’estiu

Temperatures fregant els 30 graus i cels clars convidaran a estrenar la platja. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 14 Juny 2013 11:06

Més enllà dels robatoris amb violència

En els últims sis mesos, la població de Llagostera s’ha vist afectada per tres robatoris amb violència, dos en veïnats i un al nucli urbà. Aquest dimarts es va reunir a Llagostera la Junta Local de Seguretat per tal de seguir treballant i fer una valoració de les actuacions que s’han dut a terme fins aquest moment. Des de l'Ajuntament es vol donar un missatge de  tranquil·litat a la població i es demana la col·laboració ciutadana per alertar de qualsevol fet estrany.

Divendres, 14 Juny 2013 08:55

Aluminis Collell estrena nou web

L’empresa llagosterenca Aluminis Collell estrena pàgina web per tal que els clients puguin estar totalment informats de tots els productes i serveis que ofereix l’empresa.

Al web hi podreu trobar des de la història de l’empresa fins als serveis que es poden contractar. Podeu visitar el web a: www.aluminiscollell.cat

Aquest dissabte 15 de juny la piscina municipal de Llagostera obrirà les seves portes per oferir un espai de lleure per l’estiu, així com diversos cursets. Enguany s’han realitzat algunes remodelacions a les instal·lacions, com el canvi de terra dels lavabos o el rejuntat del gres per evitar talls. El regidor d’esports, Jesús Malagón, ens ho explica. 

 

La Policia Local de Llagostera, juntament amb membres del cos de Mossos d'Esquadra de Trànsit i formadors en Educació per a una Mobilitat Segura, han realitzat una sessió formativa adreçada als alumnes de les escoles Lacustària i Puig de les Cadiretes. Com a cloenda d’aquesta activitat, els dies 5, 6 i 7 de juny, els alumnes han realitzat una sessió pràctica al local polivalent de Llagostera on s’hi ha habilitat un Parc Infantil de Trànsit  amb diversos circuits. 

Divendres, 07 Juny 2013 09:10

Atents, torna la pluja!

Després d’uns dies de Sol, d’estiuet avançat, aquest cap de setmana tornarà la primavera amb algunes precipitacions. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Cada dos anys, alumnes d’anglès de l’acadèmia d’idiomes Pauher School realitzen un viatge de cap de setmana a Londres per tal de tenir un primer contacte amb la llengua anglesa. Enguany els alumnes van anar-hi el cap de setmana del 27 i 28 d’abril i en el següent vídeo podeu veure la seva experiència. 

Dimarts, 04 Juny 2013 08:57

Ple absolut en la 3a edició del Sona Bo

El restaurant Ca la Maria de Llagostera es va omplir aquest dissabte en la 3a edició del “Sona bo- Escolta el menjar, assaboreix la música”. Els assistents van poder gaudir d’un menú molt complet i de l’actuació en directe del grup de joves pares rockers “A that de Risk”. La festa va acabar amb DJ Albert Diaz punxant música dels anys 80 i 90.

Les obres de reconstrucció dels ponts sobre la riera Banyaloca i la riera la Resclosa de Llagostera han finalitzat aquesta setmana passada després de dos mesos de treballs.

El pressupost total de l’obra és de 132.064,31 € del quals 45.000 € els ha aportat l’Ajuntament de Llagostera.

Divendres, 31 Maig 2013 13:38

Després de la tempesta, arriba la calma!

Cap de setmana tranquil després d’uns dies de fred i variabilitat primaveral. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.