ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Redacció
Redacció

Redacció

Una trentena de persones van assistir dimecres al vespre a la xerrada col·loqui organitzada per l'Ajuntament de Llagostera sobre seguretat ciutadana en el domicili. L‘objectiu principal de la trobada era fomentar la cultura de la prevenció per part dels ciutadans a través dels consells dels cossos de seguretat. La xerrada va anar a càrrec de Jordi Bartomeu, de l'oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra de Girona, i de Xavier Domènech, cap de l'àrea bàsica policial del Gironès. També hi van participar l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, i el sergent de la policia local de Llagostera Joan Linde. 

Divendres, 22 Març 2013 13:00

Setmana Santa a Llagostera l'any 1978

En el següent clip podem veure com era la processó de l'any 1978 a Llagostera. Kim Planella ens recorda que aquesta tradició és un saber popular.

Aquests dies es pot veure a la Pastisseria Murgadella una Mona de Pasqua molt especial. Es tracta d'una reproducció de xocolata d'una escultura de l'artista vilobinenc, Marc Pujol. 

L'Ajuntament de Llagostera i l'Associació de Restaurants de Llagostera organitza per primera vegada la campanya gastronòmica "La cuina dels manaies" emmarcada dins la programació de Setmana Santa al municipi. La campanya començarà aquest divendres 22 de març i durarà fins el diumenge 7 d'abril.

L'Escola Puig de les Cadiretes ha celebrat aquest diumenge 17 de març la Jornada de Portes Obertes. Enguany era la quarta edició i l'escola l'ha dedicada al projecte interdisciplinari "La geometria a l'escola" amb el qual els alumnes han reflexionat sobre l'espai físic. 

Divendres, 15 Març 2013 13:32

Tornada sobtada a l'hivern

Les temperatures es normalitzen tot esperant la pluja, que ens visitarà a principis de la setmana vinent. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Els dies 20 i 21 d'abril es celebrarà el Trailwalker 2013 que per segon any consecutiu recorrerà els 100 quilòmetres d’Olot a Sant Feliu de Guíxols, passant per Llagostera. Llagostera tornarà a tenir equip, enguany format per Patrick Blariau, Joan Codolar, Marc Herrera i Benito Martínez sota el nom 'Llagostera Solidària'. Ells ens expliquen les maneres per ajudar-los a assolir el repte econòmic per participar-hi. 

Dimecres, 13 Març 2013 13:15

Homes de negre a Llagostera

Els homes de negre apareixen a Llagostera, i el caos s'apodera de la població.

Dimarts, 12 Març 2013 10:08

Millores notables a Llagostera Residencial

Llagostera Residencial ha patit, durant els últims anys, una sèrie de modificacions i millores notables que ja estan arribat a la seva fi. El Poll TV, juntament  amb la junta de l’Associació de Veïns de la Urbanització ens ho mostra en un extens reportatge.

Divendres, 08 Març 2013 13:43

Superada la llevantada que anuncia la primavera

Cap de setmana amb intervals de núvols però sense pluja destacada. I la setmana vinent caldrà tornar a mirar el cel per a observar un visitant còsmic: el cometa Panstarrs. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="color: #666666; text-align: justify; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 12px; line-height: 14.399999618530273px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-align: justify;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.