ELPOLLTV

Dij28032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46

Back Estàs aquí:Inici Notices

Dilluns, 24 Febrer 2014 19:02

Presentació de la Ruta de l'Ardenya

El Consorci de l’Ardenya Cadiretes, format pels ajuntaments de Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Caldes de Malavella, Vidreres i Lloret de Mar, ha presentat aquest dilluns la Ruta de l'Ardenya, una ruta que permet visitar el massís en 93 quilòmetres en 7 trams diferents. 

Dimecres, 09 Octubre 2013 11:42

L'Eurotaller ja compta amb 300 amics

A principis del passat mes de maig, el Taller Robert Corominas va posar en marxa el carnet amic del taller. Després de cinc mesos, el taller ja compta amb 300 amics que han pogut aprofitar les promocions exclusives i els nombrosos descomptes en recanvis. Durant aquests mesos també s'han realitzat diversos sortejos entre els titulars del carnet com una camiseta de Ferrari, entrades pel Gran Premi Aperol de Moto GP, un lot de productes Ecoceutics, un lot barbacoa, un telèfon Smartphone o un Robot de cuina Kenwood. El proper mes de novembre, coincidint amb l'aniversari del taller, es realitzarà un sorteig especial.El carnet amic del Taller Robert Corominas es pot fer gratuïtament i permet grans avantatges com un 15% de descompte en mà d'obra en qualsevol reparació, acumular punts que es poden canviar per descomptes en properes reparacions, sortejos de regals o promocions exclusives, entre d'altres. Per més informació podeu visitar la seva pàgina web o seguir-los a Facebook i Twitter. 

Fa una setmana que  el vídeo tutorial del Flashmob es va penjar al servidor de la nostra web i des de llavors ja ha estat reproduït 5719 vegades, sent el vídeo més reproduït d'el Poll TV. El segon Flashmob de Llagostera es realitzarà el diumenge 19 de maig, coincidint amb la Festa Major de la població. 

Dijous, 28 Març 2013 13:37

Temps d'espàrrecs

Si a la tardor us mostràvem les habilitats dels boletaires amb fotografies de cistells plens de bolets, l'arribada de la primavera ens porta aquestes imatges de galledes i gots plens d'espàrrecs. En aquesta ocasió ha estat en Josep Català qui n'ha trobat una bona quantitat. 

Diumenge, 17 Març 2013 19:18

Trobada d'escoles de bàsquet a Llagostera

Aquest diumenge el Club Bàsquet Llagostera ha celebrat la Trobada d’Escoles de Bàsquet al Pavelló Municipal. En total hi ha participat cinc equips de nens i nenes nascuts l’any 2006 i sis  equips de jugadors nascuts el 2007. Els nens han jugat partits de 2 períodes de 14 minuts a temps corregut i han pogut gaudir d’inflables i jocs mentre no disputaven els enfrontametns. Els joves esportistes eren del Club Bàsquet Sant Feliu, Club Bàsquet Farners, del Club Bàsquet Palafolls, de l’escola Masmitjà, del Bàsquet Club Torroella, del Club Bàsquet Sarrià i del Club Bàsquet Llagostera.  Tots els participants han tingut un esmorzar i un record de la diada. 

A les 9 del matí d’aquest dimarts 12 de març els Mossos d’Esquadra han efectuat tres batudes simultànies en dos edificis a Llagostera i un a Platja d’Aro. A Llagostera la policia ha entrat a un pis del carrer Rosa dels Vents, situat al polígon industrial, i a una casa del carrer Gavarres, just al costat de la gasolinera Repsol. En total s’ha detingut una persona procedent de l’Est d’Europa. A l’espera del comunicat i les imatges oficials del departament de comunicació dels Mossos d’Esquadra us oferim algunes fotografies del moment de la batuda. 

Els membres més petits de l’escola de bàsquet del Club Bàsquet Llagostera han participat aquest diumenge a una trobada de bàsquet organitzada a Sant Feliu de Guíxols. Els jugadors llagosterencs, nascuts entre els anys 2006 i 2007, no poden disputar partits regularment però els clubs de bàsquet de poblacions veïnes organitzen aquestes jornades per tal  que els petits puguin començar a tastar els enfrontaments entre equips. La propera trobada d’escoles de bàsquet es realitzarà aquest diumenge 17 de març al matí a Llagostera.

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, explica la reunió que va tenir fa unes setmanes amb el conseller de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, per parlar sobre la transformació de l’antiga carretera C-65 al seu pas per Llagostera. 

Un camió de llet s'ha encastat aquesta tarda contra la tanca d'obra de l'entrada de la Torre al carrer Albertí de Llagostera. El camió circulava pel carrer Canalejas (direcció a Tossa de Mar) quan, per causes que encara es desconeixen, ha travessat el carril contrari i s'ha encastat a la tanca d'obra. A causa de l'impacte, el dipòsit de combustible del camió s'ha rebentat i el gasoil s'ha escampat per la calçada. Tres dotacions dels bombers, una dels Mossos d'Esquadra i una de la Policia Local s'han desplaçat fins al lloc de l'accident, en el qual no s'han hagut de lamentar ferits. La Policia Local s'ha encarregat de donar pas alternatiu als vehicles que circulaven pel carrer Canalejas. Text: Sílvia Comas

Pàgina 3 de 3