ELPOLLTV

Dij28032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 47
Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol

Divendres, 26 Juliol 2013 11:49

Segona gran subhasta d'art a Llagostera

Llagostera acollirà el proper 15 d’agost la segona gran subhasta de pintura, objectes i mobles. L’objectiu d’aquesta edició és consolidar-se com a subhasta de prestigi ja que el municipi té una situació geogràfica privilegiada i a més es pretén acostar l’art a Llagostera.

En pintura destaquen obres de Ramon Casas, Cuixart, Vayreda, Josep Maria Solar, Salvador Barrera, Iban Navarro i Josep Sarquella. Mentre que en obra gràfica, hi trobem prestigiosos noms com Miró, Dalí, Picasso, Cuixart i Mir.

A partir del proper 5 d’agost i fins el dia 14,d’11 a 14 h i de 18 a 21:30 h es podran visitar tots els articles que es subhastaran. Aquest any els interessats trobaran articles amb preus de sortida assequibles o d’altres com una vaixella de Cartier de 4000 euros de preu de sortida.

Aquest dijous 25 de juliol, unes vint-i-cinc persones han gaudit de la projecció sobre l’activista i advocat gironí Sebastià Salellas, més conegut com a Tità, i també sobre una generació d’activistes i l’esquerra catalana des de la Transició fins a l’actualitat. En el documental diverses personalitats des dels seus fills o la seva germana fins a l'actual consellera d'educació passant per exemple per en Quim Nadal o en Josep Maria Terricabras expliquen vivències compartides amb en Sebastià.

Després del documental diverses persones del públic han explicat vivències pròpies amb ell.

L’Ajuntament de Llagostera organitza el casal de setembre 2013 amb la gestió educativa d’Actiescola.

Tots els matins del 26 d’agost al 10 de setembre els alumnes que han cursat P2, els d’Educació Infantil (P3, P4 i P5) i Primària (de 1r a 6è), podran passar-s’ho bé de 9 a 13 h. A l’”Estiu al Vent”, els nens i nenes participants, gaudiran a les instal·lacions del Casal Parroquial de diverses activitats. El període d’inscripció s’inicia el 29 de juliol i finalitza el 12 d’agost.

Per a més informació i per realitzar la inscripció, s’adjunta el formulari més avall.

Dilluns, 22 Juliol 2013 09:58

Presentació de 'Guanyarem'

El proper dijous 25 de juliol, el Local Social acollirà la presentació i projecció de ‘Guanyarem’. Un documental sobre el pensament i la trajectòria de l’activista i advocat gironí Sebastià Salellas (1948-2008), i alhora, sobre tota una generació d’activistes i l’esquerra catalana des de la Transició fins a l’actualitat.

A més, el director del documental Lluc Salellas serà present a la projecció.

L’acte començarà a les 20:30 h i està organitzat per Llagostera Solidària, l’Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica de Llagostera i Joves per la Terra.

El Centre d’Equitació Cavall de Mar engega un nou projecte. Es tracta d’una galeria d’art que s’inaugura aquest proper divendres 19 de juliol a Platja d’Aro.

El local està destinat a exposicions on els visitants podran gaudir de la pintura i es troba ubicat davant la Policia Local de Platja d'Aro. L’acte d’obertura de la galeria que porta per nom “l’art d’escollir”, tindrà lloc demà a les 20 h al mateix recinte on s’exposaran els diversos quadres.

Les càmeres de elpolltv.cat cobriran l’acte i posteriorment es podrà visualitzar un vídeo-resum de la jornada.

El Llagostera 2013/2014 s'ha estrenat aquest dimecres davant un rival de primer nivell: el Southampton anglès que juga la Premier League. Els blaugrana han saltat al terreny de joc amb un equip titular que només presentava dues cares noves respecte la temporada passada, Isaac Maldonado i Ritxi Mercader. Per part anglesa, Mauricio Pochettino ha donat minuts als jugadors menys habituals.

La primera meitat ha estat intensa i bastant igualada. Els visitants han disposat de les millors ocasions i al minut 27, Rodríguez avançava els Saints. A la segona part, l'exentrenador perico ha col·locat sobre la gespa un equip més competitiu mentre que Lluís Carrillo ha donat entrada a la resta de nous fitxatges d'aquesta temporada. En el segon temps, el domini per part del Southampton s'ha fet més evident. Tot i això, el Llagostera ha gaudit de bones ocasions i al minut 60 David Cano, després d'una bona rematada, feia pujar l'empat a un al marcador pels locals. Rodríguez vuit minuts més tard, ha marcat el segon gol del seu equip i també del seu compte particular establint l'1 a 2 final.

Cal destacar l'actuació del jove porter llagosterenc Nico Ratti que amb intervencions de mèrit ha evitat una derrota més àmplia.

El ritme del partit ha anat disminuint en el tram final a causa del cansament acumulat. Malgrat això, uns 600 espectadors han pogut gaudir d'un nou partit històric pel Llagostera.

LLAGOSTERA: Moragón, Barón, Vallho, Segarra, Enric Pi, Tito, Isaac, Masó, Eloy Gila, Pitu i Ritxi. (Ratti, Cunill, Cano, Marc García, Estruch, El Morabet, Barnils, Adriano, Aumatell, Nuha, Flores, Fullana i Mitjà).
SOUTHAMPTON: Kelvin Davis, Chambers, Fonte, Turnbull, Fox, Cork, Steven Davis, Ward-Prowse, Puncheon, Rodriguez i Guly. (Gazzaniga, Clyne, Schneiderlin, Wanyama, Shaw, Stephens, Lallana, Lambert, Lovren i Isgrove).
GOLS: 0-1 (27') Rodríguez. 1-1 (60') David Cano. 1-2 (68') Rodríguez.

Avui dijous 18 de juliol, es durà a terme la presentació dels recursos turístics de Llagostera i del material i actuacions que s’han posat en funcionament al municipi. L’acte tindrà lloc a les 11:30 h a la seu del Centre de Visitants del Gironès, a Sarrià de Ter. Durant la presentació, intervindran Joaquim Roca i Ventura, Conseller comarcal de Turisme del Consell comarcal del Gironès; Ramon Soler, regidor de Promoció Local de l’Ajuntament de Llagostera; Ramon Ramos, Director del Patronat de Turisme Costa Brava- Girona i Fermí Santamaria, Alcalde de Llagostera.

Les càmeres de elpolltv.cat seran presents a l’acte, fet que us permetrà visualitzar un vídeo-resum de la ponència.

El renovat Llagostera 2013-2014 s’estrena avui, i només cinc dies després d’haver començat els entrenaments, davant el Southampton. El rival que disputa la Premier League anglesa, el dirigeix l’exentrenador perico Mauricio Pochettino i està fent la pretemporada a Peralada.

L’amistós internacional, que representa un nou partit històric pel conjunt llagosterenc,  es celebrarà aquest vespre a les 19h a l’estadi Josep Pla i Arbonés de Palafrugell i servirà per iniciar la preparació per la campanya vinent.

A banda de ser un partit de preparació, “el resultat serà el menys important malgrat que lògicament volem plantar cara –afirma Oriol Alsina, Director Tècnic blaugrana–.” Tot i que destaca que “el que cal fer sobretot és gaudir del partit, del rival i de l’ambient” Amb molts menys entrenaments que el seu rival, el Llagostera té previst “fer jugar dos equips totalment diferents, un per part per no carregar massa a cap jugador” com indica l’entrenador Lluís Carrillo.

Dimarts, 16 Juliol 2013 09:04

El Llagostera es posa en marxa

Les vacances s'han acabat per a la plantilla del Llagostera. L'equip ha començat aquest dissabte a passar diverses proves per certificar que el seu estat físic és correcte i ha començat, fins al 25 d'agost, sis setmanes de pretemporada en què, a banda de posar la plantilla a punt, s'acabaran de definir quins són els homes amb els quals compten Alsina i Carrillo.

Aquest primer cap de setmana, el Llagostera ha fet una sessió cada dia, i a partir d’avui dilluns el treball i la càrrega física augmentaran notablement ja que s'han programat dues sessions cada dia.

Canvi contra el Barça B

L'equip combinarà els entrenaments amb un calendari de partits força ampli. L'amistós contra el Barça B, que s'havia de jugar divendres a Palamós, finalment es celebrarà a Palafrugell el dimecres 31 de juliol (a les 20h).

L'estrena dels homes d’Oriol Alsina i Lluís Carrillo serà aquest dimecres contra el Southampton, equip de la Premier League anglesa dirigit per Mauricio Pochettino, també a Palafrugell a les 19h. A banda d’aquests partits, els llagosterencs tenen altres amistosos tancats contra rivals com el Girona, el Farners, el Lloret, el Sant Celoni, el Santboià i les participacions en el torneig del Suro i el torneig dels Històrics. En aquestes sis setmanes de pretemporada és molt possible que s'incorporin altres jugadors a la plantilla ja que aquesta encara no està tancada i en els pròxims dies han d'arribar nous efectius.

 

Font: El Punt Avui

Aquest diumenge el Bell-Matí ha organitzat la clàssica travessa Ulldeter-Núria. Les més de 30 persones que anaven caminant s’han desplaçat amb autobús fins a Ulldeter i la resta d’acompanyants han seguit amb el bus fins a Queralbs per agafar el Cremallera que els ha dut a Núria. La gent que ha anat caminant ha pujat fins el Coll de la Marrana, on han esmorzat. En aquest punt, el grup excursionista que anava a peu, s’ha separat en dos: un grup ha anat pel camí més habitual passant per Coll de Tirapits i Coll de Carançà, mentre que els altres han passat per Coma de Vaca i camí dels Enginyers. Des de Núria els participants que han gaudit de la sortida, han baixat fins a Queralbs on els esperava l’autobús per tornar-los a Llagostera.

Pàgina 1 de 2