ELPOLLTV

Dij15042021

Back Estàs aquí:Inici Fets i gent Aniversaris Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dimecres, 17 Febrer 2021 17:37

Cuinats el Bon Gust es traspassa

L'establiment de menjar per emportar Cuinats el Bon Gust situat al Passeig Pompeu Fabra nº 86 es traspassa.

Per a més informació podeu contactar amb Raquel Mayor al 972 83 29 72 o al 685 83 49 31.

L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya ha informat d'un sisme de magnitut 3 i profunditat 7 km amb epicentre al Gironès, entre Llagostera i Cassà de la Selva.
El sisme s'ha originat a les 12.40h i diversos veïns de Llagostera, Cassà de la Selva, Tossa de Mar i Sant Feliu l'han percebut i han compartit la seva experiència a les xarxes.

Si vosaltres també l'heu notat, podeu respondre el qüestionari de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya aquí.

Per a més informació, podeu consultar-ne les dades aquí.


Degut a les restriccions per la pandèmia de la Covid-19, enguany la Festa del Pelegrí que celebra Tossa de Mar serà diferent. El pelegrinatge es farà però en la més estricta intimitat seguint les instruccions que ha donat el Procicat al respecte.

El trajecte de Tossa de Mar a Santa Coloma de Farners el farà el Pare Pelegrí acompanyat únicament per 5 persones que ha escollit el pare pelegrí.

És per això que es demana que no es creïn aglomeracions esperant la seva arribada o acompanyant-lo.

A partir de la setmana vinent es donarà cita prèvia per assistir a la missa a Tossa de Mar on, si les mesures no canvien, es limitarà l’aforament al 30% (unes 100 persones aproximadament).

Per a més informació podeu consultar les explicacions del síndic del Pelegrí, Joan Antoni Hervías en aquest enllaç.

Dilluns, 21 Desembre 2020 20:01

Horari de Nadal de Cuinats el Bon Gust

L'establiment de menjars per emportar, Cuinats el Bon Gust tindrà obert el proper cap de setmana per Sant Esteve i el dia 27 en el seu horari habitual.

Hi trobareu els plats de sempre o sota comanda prèvia podeu encarregar canelons casolans, espatlla de xai a l'ast, pollastre rostit amb gambes, conill amb panses i pinyons o bacallà gratinat amb all i julivert.

Feu la vostra comanda per WhatsApp al 972 83 29 72.

Totes les comandes fetes amb antelació s'enduran una ampolla de cava de regal.


L’Ajuntament de Llagostera ha obert una nova línia de subvencions dotada en 22.500 euros adreçada a persones titulars de negocis o línies de negoci que hagin estat obligats a tancar arran de la Resolució SLT/2546/2020, del passat 15 d'octubre, on s'adoptaven noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 18 de desembre de 2020 a l'11 de gener de 2021, ambdós inclosos.

“Aquesta segona línia, tal i com es va fer ja en la primera, s’ha dissenyat de forma conjunta amb representants dels sectors econòmics afectats. Creiem que aquesta forma participativa de treballar és la més adequada per adaptar-nos a les necessitats reals.”, tal i com ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz.

El procediment de concessió de les subvencions regulades en aquestes bases es tramitarà en règim de concessió directa de caràcter excepcional i s’ha simplificat al màxim la presentació de documentació així com la seva concessió.

En aquest sentit, es puntuaran les sol·licituds i es procedirà a distribuir la partida pressupostària segons la ponderació de la puntuació obtinguda en funció del número de setmanes tancades compromeses entre el dia 15 d'octubre i el 22 de novembre. En les puntuacions es tindrà en consideració també, si el tancament ha estat parcial o total i si el local és de propietat o de lloguer.

Les bases s’han fet arribat a les empreses del municipi susceptibles de poder acollir-se i es poden consultar a www.llagostera.cat

Dimarts, 17 Novembre 2020 18:44

Nova jornada de la Taula de Dones Llagostera

La Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera ofereix a tots aquells llagosterencs i llagosterenques que no hi puguin anar, el servei de préstec a domicili. 

Per sol·licitar el servei només s’ha de trucar al telèfon 972 83 00 08 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Des de la biblioteca prepararan la comanda i us la faran arribar a casa amb totes les mesures de seguretat.

L’horari d’atenció és:

Dimarts i dijous de 10h a 13.30h i de 16h a 20h

Dilluns, dimecres i divendres de 16h a 20h

Dissabtes de 10h a 13h

La companyia Aqualia ha informat als veïns i veïnes de Llagostera dels problemes que hi ha a la xarxa de clavegueram degut a les tovalloletes i altres objectes que es llencen al vàter. Aquest fet provoca que els col·lectors del clavegueram i les bombes que bombegen l’aigua residual s’embossin i es generin tota una sèrie de problemes i perills: posen en risc els operaris encarregats del manteniment del clavegueram, generen abocaments contaminants a les rieres, i males olors al municipi entre altres.

Per això, tant Aqualia com l’Ajuntament de Llagostera demanen que es tirin les tovalloletes d’un sol ús (també les etiquetades com a biodegradables) o qualsevol altre residu a la paperera (guants, bastonets de les orelles, compreses i tampons, ...). Així es reduiran els embussaments al clavegueram i això redundarà en el bon funcionament de la infraestructura hidràulica del municipi i en un benefici per tots els veïns i veïnes de Llagostera.

La Generalitat de Catalunya ha prohibit les reunions o trobades de més de sis persones com a mesura de prevenció de la propagació de la Covid-19. Es tracta d'una mesura que afecta tant a l'àmbit públic com privat.
La limitació s'aplica també per a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de sis persones per taula o agrupació d'aquestes.

No estan incloses en aquesta prohibició les activitats laborals, de culte, casaments, serveis religiosos o cerimònies fúnebres i mitjans de transport públics.

Tampoc estan incloses (sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT):
- Activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars.
- Les biblioteques, arxius, museus i monuments.
- Activitats lúdiques, recreatives i l’obertura al públic d’equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d’atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives.

Aquesta limitació no és aplicable al dret de manifestació, el qual es podrà exercir en les condicions que determini l’autoritat competent, i sense perjudici del compliment de les limitacions establertes amb caràcter general per les autoritats sanitàries en els espais públics.

A partir d'avui entren en vigor noves mesures per contenir els brots de COVID-19 i les reunions o trobades de més de 10 persones estaran prohibides a partir d’ara.

Es tracta d'una restricció que afecta tant l’àmbit privat com el públic i s'aplica també a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de deu persones per taula o agrupació d'aquestes.

No es consideren incloses en aquesta prohibició:
- Activitats laborals.
- Activitats de culte.
- Actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres.
- Mitjans de transport públic.

Tampoc estan incloses (sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT):
- Activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars.
- Les biblioteques, arxius, museus i monuments.
- Activitats lúdiques, recreatives i l’obertura al públic d’equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d’atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives.

Pàgina 1 de 94

FACEBOOK