ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dijous, 10 abril 2014 12:09

Fas 50 anys aquest any?

Si vols celebrar el teu 50è aniversari amb els de la teva quinta, apunta’t a celebrar-ho! El proper 29 de maig a les 22h es farà una reunió informativa al Casino Llagosterenc. Si voleu més informació podeu contactar amb la Roser Calvet de la Floristeria Cal Ri o amb l’Anna  Diaz d’Anna i Aureli Decoració.

Dijous, 10 abril 2014 11:39

Una nova oportunitat per observar Mart

El proper 14 d’abril, Mart arribarà a la seva posició més propera a la Terra. Per això, des de l’Associació Astronòmica de Girona s’ha organitzat una observació pública a Llagostera pel mateix dia 14 de 20h a 22h. L’Associació posarà a la disposició dels assistents, de manera totalment gratuïta, els seus equipaments a la Plaça August Vidal i a l’Observatori Can Roig. Així mateix també s’ha organitzat una xerrada i una projecció d’imatges en 3D sobre el planeta vermell.
Animeu-vos a espiar als nostres ‘veïns’!

La pluja de regals a l’Hort de l’Avi no s’acaba mai. I és que ara teniu més possibilitats d’aconseguir un premi! Tots els clients que comprin per un import igual o superior a 7€ podran agafar una butlleta de la caixa dels premis. Premis com productes de la botiga, fruites o descomptes estaran entre les butlletes premiades. No obstant, no totes les butlletes tindran premi, també hi haurà la típica “un altre cop serà” que us encoratjarà a seguir buscant una butlleta guanyadora.

Dimecres, 09 abril 2014 17:35

Arriba la VII edició del Mercat Romà

El poble acollirà el proper diumenge 13 d’abril, la setena edició del Mercat Romà amb un seguit d’activitats que començaran a les 10:45 i s’allargaran fins a les 21 hores al nucli antic.
Els actes destacats de la programació són el campament romà, desfilades de Manaies, espectacles i exhibicions de gladiadors, cercaviles musicals, danses, malabars, activitats infantils passejades amb burros i ponis i espectacles de foc. A més a més, hi haurà una vuitantena de parades ambientades a l’època romana distribuïdes pels carrers i places del nucli antic.
Els visitants al Mercat Romà tindran l’oportunitat de pujar fins al campanar de Llagostera que romandrà obert durant tot el dia.
El Mercat Romà donarà el tret de sortida a l’àmplia programació de Setmana Santa que s’allargarà fins al 21 d’abril i que inclou desfilades dels Manaies pels carrers de Llagostera per fer el lliurament del penó, la representació de diverses escenes teatralitzades de la Passió a l’aire lliure i la Processó de Divendres Sant, entre d’altres activitats.

El passat diumenge 6 d’abril es va disputar a Arbúcies la vintena edició de la Milla a Arbúcies. El llagosterenc Bruno López va obtenir la 3ra  posició en la categoria absoluta.

El cap de setmana del 19 i 20 d’abril es durà a terme la primera descarregada d’art i antiguitats de Platja d’Aro al CAF (Av. Cavall Bernat, 47)

El cap de setmana del 19 i 20 d’abril es durà a terme la primera descarregada d’art i antiguitats de Platja d’Aro al CAF (Av. Cavall Bernat, 47)

Amb motiu de la final de Copa del Rei, la Penya Barcelonista de Llagostera muntarà una pantalla gegant al local polivalent perquè tothom pugui gaudir de la final en el millor ambient.
El partit, que enfrontarà el FC Barcelona i  el Real Madrid, serà el proper dimecres 16 d’abril a les 21.30h. Hi haurà servei de bar durant la retransmissió.

Després de l’èxit de l’any passat, l’Ajuntament i l’Associació de Restaurants de Llagostera organitzen la segona edició de la Cuina dels Manaies. Emmarcada dins la programació de Setmana Santa, la campanya gastronòmica tindrà lloc del 10 al 22 d’abril a 8 restaurants del municipi.
Enguany els menús s’han traduït al llatí per aconseguir encara més un ambient romà.
Els preus dels menús oscil•len entre els 21 i els 70 euros i hi podeu trobar Cérvol estofat amb olives, castanyes i aroma de poniol, Cuixa d’ànec rostida amb prunes i poma o Peu de porc desossat i farcit de botifarra negra amb salsa de carn i vi dolç entre d’altres molts plats de temporada.
Els restaurants que hi participen són Els Tinars, El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau i Mas Roure.
Podeu consultar els menús complets aquí.

 

Un any més l’entitat Llagostera en Flor ha convocat el concurs de cartell de l’Exposició de Flors, Plantes i Aparadors de Festa Major. El cartell guanyador s’editarà i servirà per promocionar l’Exposició i el seu autor/ a rebrà 150 euros en metàl·lic. El termini de presentació finalitza el 18 de maig i les obres s'han de presentar a la perruqueria Mir i a la Llibreria Sureda.
Podeu consultar les bases i ampliar la informació des d’aquí.