ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dijous, 18 Juny 2020 13:29

Cuinats el Bon Gust amplia l'horari

A partir del 2 de juliol, Cuinats el Bon Gust amplia l'horari que tenia fixat fins ara i obrirà també els dijous i divendres. 

Amb una àmplia varietat de plats per emportar, Cuinats el Bon Gust ofereix també carns a l'ast i moltes propostes per encàrrec. 

Degut a la situació actual, es recomana fer l'encàrrec prèviament per evitar cues a l'establiment. Els encàrrecs es poden fer per telèfon al 972 83 29 72 o per WhatsApp al 685 83 49 31.

Actualment i fins el 28 de juny l'horari és dissabtes i diumenges de 8.30h a 15h. 

A més a més, enguany Cuinats el Bon Gust obrirà també el dia de Sant Joan i tenen un sorteig en marxa d'una coca de Sant Joan gentilesa de la Pastisseria Murgadella. 

L'establiment de menjar per emportar, Cuinats el Bon Gust reobrirà el proper dissabte 16 de maig. Ho farà seguint totes les mesures d'higiene i seguretat recomanades. Per això, recomanen fer l'encàrrec per telèfon 972 83 29 72 o WhatsApp 685834931 (amb antelació ja sigui un dia abans o el mateix dia fins a les 13h).

No obstant, es seguiran atenent aquelles comandes que no hagin estat encarregades.

Ben aviat presentaran les novetats que s’han cuinat durant aquests dies de confinament.

Enguany el Sant Jordi es celebrarà d’una manera molt diferent. No obstant, l’acte de lliurament dels premis del XXVè Concurs Literari Sant Jordi 2020 es farà a través d’Instagram Live al compte de @culturallagostera el dia 23 d’abril a les 18h.

Dilluns, 20 abril 2020 17:02

Engega el Cicle Gaudí online

El Cicle Gaudí online és una proposta que permetrà als espectadors/es recuperar online els títols que han passat per les sales del Cicle i dialogar amb els seus creadors/es i actors/actrius protagonistes.
Es posa en marxa amb la col·laboració de la plataforma FilminCAT i l'Institut Català de les Empreses Culturals amb l’objectiu de seguir portant el cinema a la població i oferint a més la possibilitat de conèixer els equips artístics que hi ha darrere els films programats.

La primera cita amb el Cicle Gaudí online és els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril i el film escollit és "La hija de un ladrón", programat el passat mes de febrer, i guardonat amb els Gaudís a Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor guió i Millor direcció a la darrera edició dels Gaudí.
Des de diumenge 19 d’abril a les 00h i fins dimecres 22 a les 19h els espectadors/es podran llogar i veure la pel·lícula a FilminCAT i rebre automàticament una subscripció mensual a la plataforma. A les 19h del dia 21 es podrà dialogar amb Belén Funes i Greta Fernández, directora i actriu protagonista de "La hija de un ladrón" a través d'un Instagram Live al canal @academiacinecat.

El funcionament per participar-hi és molt senzill:

- Entra a Filmin https://www.filmin.cat i lloga la pel·lícula en qüestió, en aquest cas "La hija de un ladrón" entre les 00h del diumenge 19 d'abril i les 19h del dimecres 22 d'abril.

- Si la llogues durant aquests dies, guanyaràs automàticament un mes de subscripció gratuït a FilminCAT.

- A les 19h del dia 21 d'abril l'Acadèmia engegarà un Instagram Live al canal @academiacinecat d’Instagram amb l'equip artístic de la pel.lícula, on el públic podrà llançar les seves preguntes i fer comentaris.

- Per participar en aquestes trobades només has de visitar el canal d'Instagram de l'Acadèmia @academiacinecat i escriure les teves preguntes i comentaris.
Si vols compartir-ho a xarxes socials, pots utilitzar els hashtags que us proposem: #Gaudialsofa i #cinemacatalàdesdecasa

Dimarts, 14 abril 2020 12:48

S'ajorna la Festa Major de Llagostera

Davant la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia de la Covid-19, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera s’ha vist obligada a ajornar la Festa Major prevista pels propers 29, 30, 31 de maig i 1 i 2 de juny.

La Festa Major se celebrarà del 9 al 13 d’octubre coincidint amb la Fira del Bolet.

Des de l’Ajuntament informen que si s’havien adquirit entrades anticipades per l’espectacle "Llagostera, sou molt bona geeeent!" de Quim Masferrer, previst pel dia 2 de juny, seran vàlides pel dia de la nova funció o bé se’n retornarà l’import.

El dimarts 13 d’octubre està pendent de confirmació pel canvi de festius locals.

Davant la situació excepcional que viu el país a causa de la crisi sanitària, social i econòmica desencadenada per la propagació del coronavirus i la suspensió de l’activitat futbolística fins a nou avís, la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava ha decidit presentar un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) que afecta a la totalitat dels treballadors i treballadores del club.


Dimecres, 25 Març 2020 12:26

Hora del Planeta

L’Hora del Planeta és un moviment mundial contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat organitzat per WWF que se celebra des de l’any 2007. És un gest simbòlic per cridar l’atenció sobre la crisi climàtica apagant els llums de llars, negocis, edificis i monuments durant una hora: de 20.30h a 21.30h el proper dissabte 28 de març.

Amb la situació actual, balcons i finestres s’han convertit en el símbol de la unió i la lluita contra el coronavirus i per això WWF demana que sortim tots al balcó i engeguem les llanternes dels telèfons mòbils o qualsevol llanterna que tinguem per casa i apaguem els llums durant 1 hora com a senyal de protesta.

Davant la situació generada pel COVID-19 i la restricció de moviments imposada per les autoritats, Aqualia ha procedit al tancament provisional de les oficines d'atenció al ciutadà fins que la situació actual que vivim recobri la normalitat.
La companyia continua amb la implantació del Pla de Contingències llançat divendres amb l'objectiu de garantir la prestació dels serveis de l'aigua i mantindrà l'atenció als seus clients pels canals telefònics o internet que es vénen utilitzant normalment.

L'empresa continuarà atenent als ciutadans a través dels diferents canals que ja venien funcionant normalment:

-Atenció telefònica client: 900 81 40 81 (de dilluns a divendres de 8 a 20h).
-Avaries: 900 81 40 82 (Servei 24 hores)
- Aplicació mòbil (app) gratuïta “aqualia contact”, disponible en Google Play i App Store.
- Oficina virtual des de www.aqualia.com
- Perfil Twitter d'atenció al client: @aqualiacontact



Dissabte, 14 Març 2020 17:56

Botigues tancades a Llagostera

Algunes de les botigues que formen part de la Unió de Botiguers de Llagostera han decidit baixar la persiana per responsabilitat col·lectiva i solidaritat.

Els establiments han penjat un cartell on demanen als clients que un cop hagi passat tot es recordin del petit comerç ja que aquesta situació els afectarà de valent.

Els supermercats, botigues d'alimentació, farmàcies i altres comerços, menys bars i restaurants, es poden mantenir oberts amb l’expressa indicació de respectar la separació entre persones.

El Departament de Salut recomana entre 1 i 2 metres entre persones.


Degut a la situació que està patint el país per fer front al coronavirus, la Llibreria Sureda posa a la disposició de tots els llagosterencs i llagosterenques servei d’entrega a domicili de llibres, premsa, jocs i qualsevol producte del seu establiment.

Es fan dos repartiments al dia, un a partir de les 7 del matí i un cap a les 12h.

Per a més informació i comandes podeu trucar al 972830097