ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dijous, 16 Agost 2018 10:35

XIX Aniversari Astrogirona

El proper dissabte 18 d’agost Astrogirona celebra el seu 19è aniversari amb una sèrie d’activitats al Mas Roig II de Llagostera:

21.30h Caminada nocturna des del Casino Llagosterenc al Mas Roig II

22.15h Projecció del film “Figuras Ocultas”

00.30h Observació amb telescopis

Totes les activitats són gratuïtes. Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dijous, 16 Agost 2018 10:13

Sardinada popular

Els Maianes de Llagostera han organitzat pel proper dissabte 18 d’agost una sardinada popular al Parc de la Torre a partir de les 21h.

Els tiquets es podran comprar el mateix dia i hi haurà dos menús: plat de sardines amb dues llesques de pa, beguda i coca per 12€ o llom/botifarra amb dues llesques de pa, beguda i coca per 10€.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Aquest migdia cap a un quart de tres s’ha produït un accident a la C-65 quan un vehicle que circulava en sentit sud ha sortit de la via al quilòmetre 16 per causes que es desconeixen segons el Servei Català de Trànsit.
Una persona ha quedat ferida greu i tres més en estat lleu. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat tres ambulàncies i l’helicòpter del SEM i la via ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins a dos quarts de quatre que s’ha donat pas alternatiu.


La Policia Local de Llagostera va rebre ahir al vespre una trucada alertant d’una possible parada cardiorespiratòria en un senyor francès de 65 anys a la carretera C-65 a la zona del Veïnat de Gaià. Els agents varen realitzar la reanimació cardiopulmonar i varen conectar-li el DEA. Després de dues descàrregues el senyor va recuperar les constants vitals i va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Llagostera disposa de 2 desfibril·ladors mòbils en dos vehicles policials i 3 desfibril·ladors fixes externs instal·lats a la Plaça Catalunya, al CAP de Llagostera i al Pavelló municipal d’esports.


 

Aquest dilluns 6 d’agost han començat les obres de reforma del carrer Constància, comprès entre el Passeig Tomàs Boada i el carrer Barcelona.

Les obres s'han adjudicat a l'empresa Técnicas para la Mejora de la Mobilidad S. L per un import de de 147.257,51 €

El projecte planteja la reordenació de tota la calçada, les voreres i els aparcaments així com la renovació dels serveis i la substitució de la totalitat dels paviments amb l'objectiu de resoldre els problemes d'accessibilitat mitjançant una plataforma única, tenint en compte la poca amplada del carrer.

Un cop finalitzin les obres es preveu restringir el pas només als veïns del carrer amb la instal·lació d'un sistema de control per càmeres.

L'obra està subvencionada pel Fons de Cooperació Econòmica de la Diputació de Girona amb un import de 103.923 €.

Els veïns que disposin de plaça d’aparcament al carrer poden sol·licitar una autorització d’aparcament a la zona que s’ha habilitat al parc de la Torre. Per disposar d’aquesta autorització cal demanar-ho a les oficines de l’Ajuntament, indicant el nom i la matrícula del vehicle.

El termini d'execució de les obres és de 4 mesos.


Dilluns, 06 Agost 2018 14:12

Taller de teatre al Casal Parroquial

El dia 27 d’agost s’obriran les inscripcions pel taller de teatre organitzat pel Casal Parroquial Llagosterenc. Es tracta d’un taller de teatre tant per a nens i joves de 9 a 15 anys com per adults.

Podeu consultar els horaris i preus al cartell adjunt a continuació.

Per a més informació o inscripcions podeu contactar amb Fina al 606829154 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Dilluns, 06 Agost 2018 13:26

Festa del Casal Parroquial

El dimecres 15 d'agost se celebrarà una nova edició de la Festa del Casal Parroquial amb la cursa, el festival i sopar de germanor entre altres.

Podeu consultar les activitats al cartell adjunt a continuació.


Dilluns, 09 Juliol 2018 19:18

Fira del Batre

Llagostera celebrarà el proper dissabte 14 de juliol una nova edició de la Fira del Batre a partir de les 18h es podrà gaudir de les parades artesanals, demostració de batre i fer el paller en diferents modalitats, cercavila, havaneres, espectacles infantils, tallers i moltes activitats més al Parc de l’Estació.

Podeu consultar el programa d’activitats aquí.

Durant tot el cap de setmana podreu gaudir de la campanya gastronòmica de la Cuina del Batre als restaurants llagosterencs Can Cassoles, El Carril, Ca La Maria, Cal Degollat, Els Tinars, La Taverna d’en Pou, Mas Roure i Ca l’Artau.


La Unió de Botiguers de Llagostera organitza un any més la “Nit Blanca” aquest divendres 13 de juliol, una nit de botigues al carrer acompanyades de bona música amb la discomòbil AD Sound i cava gratuït per tothom. A partir de les 21h a la Plaça Catalunya.


 

Dijous, 05 Juliol 2018 13:59

Espectacle còmic a la biblioteca

El proper dijous 12 de juliol a les 21h la Biblioteca Julià Cutiller acollirà l'espectacle còmic "La teoria del riure" a càrrec de la companyia Claret Clown pensat per a un públic adult.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.