ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Darrerament s’està realitzant al municipi una campanya dirigida als propietaris de gossos. I és que és obligatori estiguin censades a l’Ajuntament a part de dur el microxip o tatuatge identificador.
De moment la policia no ha denunciat cap infracció  però ho començarà a fer quan s’acabi la campanya informativa a mitjans d’abril.
Per tant recordeu, si teniu un gos o gossa, censeu-lo al Ajuntament i porteu-lo  ben identificat.

El Llagostera ha empatat (2 – 2) avui contra el Badalona al Municipal en un partit força intens. El primer gol, d’Enric Pi ha estat de penal sobre Pitu. Poc després Sergio Maestre del Badalona ha igualat el resultat i al minut 55 el Badalona s’ha posat per davant amb un gol de Abraham. Els últims 20 minuts els blaugranes han treballat de valent i Salva Chamorro ha aconseguit l’empat a pocs minuts pel final. 
La Unió Esportiva Llagostera es manté líder del grup 3 de segona divisió B amb 61 punts, després que el CD Atlético Baleares hagi perdut aquest migdia contra el AE El Prat.

Divendres, 04 abril 2014 11:26

S'ha perdut un gos, en Dustin

Ahir a la tarda es va perdre aquest gos que respon al nom de Dustin per la zona del veïnat de Gaià.

Si algú el veu, sisplau truqueu a la seva propietària, Déborah Pinto: 630 44 35 45 o a la Policia Local: 972 80 55 80

Dijous, 03 abril 2014 16:01

Nova promoció a Carns Esteve

Encetem abril i a Carns Esteve estrenen promoció.

Aquest mes, 3 botifarres per només 2 euros.

 

La Botigueta ha preparat per als dies de Setmana  Santa una nova edició de tallers  infantils, aquesta vegada sota el lema  “Despertem els sentits”.
Els tallers, de temàtica molt variada es  duran a terme entre el 14 i el  17 d’abril de 16h a 19h. Hi són benvinguts nens des de 3 fins a 10 anys que es separaran en dos grups per edats per atendre millor les seves necessitats.
El preu són 45€ incloent el material del taller  i el berenar.
Per fer la inscripció podeu enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o a La Botigueta (Pl. Catalunya, nº 1, Local A)

Dijous, 03 abril 2014 10:07

Escalfa motors el Multireferèndum 2014

El Multireferèndum 2014 convida als ciutadans a emetre el seu vot sobre cinc assumptes d’especial interès que afecten la vida de les persones del nostre país aprofitant les Eleccions al Parlament Europeu del proper 25 de maig.
Les preguntes aniran  relacionades  amb la Línia de Molt Alta Tensió (MAT), la sobirania energètica, els cultius i aliments transgènics, el dret a referèndum per les Iniciatives Legislatives Populars i el deute il•legítim contret per l’Administració.
Podran votar tots els habitants de Catalunya majors de 16 anys. Hi haurà diverses formes de votar: a través d’Internet, de forma anticipada i, sobretot, en meses especials habilitades a prop dels col•legis electorals durant la jornada.

El Multireferèndum és una idea inicial de la Plataforma Som lo que Sembrem i la Plataforma Aturem el Fracking. Si voleu col•laborar en l’organització, envieu un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Llagostera ha engegat dues campanyes perquè el club obtingui el màxim suport de l’afició en els últims partits de lliga.

Per una part, per al proper diumenge es fa una crida sota el lema “VINE A FER UN TRIO AMB NOSALTRES!”.  Tots els socis del club podran convidar de franc a dues  persones pel partit de diumenge contra el Badalona a les 12h. Per aconseguir les entrades només cal anar a les oficines del club.

Per als no socis també hi ha una campanya engegada,  4 partits a 20€. La U.E Llagostera posa a disposició del  públic en general un abonament pels últims 4 partits a casa (contra el Badalona, el Reus, el Constància i l’Elche Ilicitano) per  només 5€ per partit.

Llagostera serà present per primera vegada, al Saló Internacional del Turisme a Catalunya que tindrà lloc els propers dies 4, 5 i 6 d’abril a Barcelona.
Juntament amb l’Associació de Restaurants de Llagostera es disposarà d’un estand propi ubicat a l’Espai gastronòmic del Recinte Montjuïc de Fira Barcelona (M1 P8, Carrer F Stand 10) on s’oferiran degustacions de la gastronomia llagosterenca.
La participació de Llagostera al Saló Internacional de Turisme “va lligat a les actuacions de desplegament del Pla estratègic de Desenvolupament Local que estableix el Turisme i la Promoció Local com a un dels eixos principals d’actuació”, tal i com ha explicat el regidor de promoció local, Ramon Soler.

Més informació a www.visitallagostera.cat

El  proper dissabte 12 d’abril,  l’Escola d’Art Pere Mayol presentarà el seu projecte MATINS D'ART al Caixa Fòrum de Girona.
Amb motiu del Dia Internacional de l'Art, es realitzaran varies activitats al museu durant tot el dia de manera gratuïta.
Podeu visitar l’exposició del projecte de 10h a 20h a l’Espai 1 del primer pis del Caixa Fòrum de Girona (C. dels Ciutadans, 19).

L'escola ha editat un vídeo per la presentació:  https://www.youtube.com/watch?v=k8Sl3PYXhHg

 

Pàgina 95 de 95