ELPOLLTV

Diu14072024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Elsa Cano
Elsa Cano

Elsa Cano

Aquest divendres 5 de gener, a les 19 hores, començarà la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient a l’avinguda de l’Esport. La desfilada de Ses Majestats seguirà el següent itinerari: Avinguda de l’Esport, ctra. Sant Llorenç, Passeig Romeu, Carrer Pau Casals, Passeig Pompeu Fabra, Carrer Fivaller, Carrer Jaume I, i acabarà a la plaça Catalunya.

A la seva arribada a la plaça Catalunya, es farà la recepció i tothom qui ho desitgi podrà apropar-se a saludar-los.

 

Tram silenciós

Enguany, s'inclou un tram silenciós. Aquesta iniciativa està pensada perquè infants i persones de tots els col·lectius de capacitats diverses puguin gaudir de la màgia de la cavalcada. Aquest tram serà al carrer Pau Casals i consistirà en suprimir momentàniament l'ambientació musical de la cavalcada. 

 

 

Dimecres, 27 Desembre 2023 12:34

Campanades 2024 a Llagostera

Aquest diumenge 31 de desembre es celebraran les campanades d'any nou a la plaça Catalunya de Llagostera a les 23.45h.

Organitza el Col·lectiu Celebració Campanades.

Acabem l'any amb la matinal de recollida selectiva de deixalles a l'entorn de Llagostera organitzat pel Grup d'Excursionista Bell Matí i l’Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Llagostera. 

El punt de trobada és la Deixalleria Municipal a les 10h aquest dissabte 30 de desembre. 

Està obert a tothom. 

Dijous, 21 Desembre 2023 12:17

Festa de Nadal Remember

Aquest diumenge 24 de desembre, el CF Base Llagostera, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llagostera, ha organitzat la festa Nadal Remember amb Itinerant DJ Events i DJ Santa.

La festa tindrà lloc al local polivalent a partir de les 2h de la nit. L'entrada és gratuïta. 

Aquest divendres 22 de desembre tindrà lloc el concert de Nadal de l'Escola de Música a càrrec dels alumnes de l'escola. El concert estarà compost per un conjunt instrumental, orquestres i cant coral. 

La Sala Can Roure i la Llar de Jubilats de Llagostera acolliran l’exposició de dibuixos i acudits de Ramon Motjé, l’artista camioner del 22 de desembre de 2023 al 4 de febrer de 2024. El llagosterenc convida als visitants de l’exposició amb els seus dibuixos a reflexionar, a recordar, a riure, a conversar i a recórrer els temps i personatges de la nostra història.

L’exposició s’inaugurarà aquest divendres 22 de desembre a les 19h a la Sala Can Roure.

Ramon Motjé Mont (Llagostera, 1954) és prou conegut perquè durant quaranta anys ha publicat els seus acudits en el Butlletí i és un gran aficionat a l'aquarel·la. Com a ninotaire té centenars de dibuixos que també publicava a la revista Àncora de Sant Feliu de Guíxols. Durant la seva vida laboral en Ramon de can Güitó va exercir de camioner, un artista al volant.

Com molts infants de Llagostera, la seva formació es va iniciar amb el mestre Pere Mayol, tot i que la seva evolució és autodidacta. Aquesta exposició serà una àmplia representació de la seva obra, un recull de més d'un centenar de dibuixos i acudits agrupats per temàtiques.

Tal com apunta l’alcalde Narcís Llinàs, “És un goig per a nosaltres, oferir aquesta primera presentació pública d’una obra exquisida que ens convida a fer un recorregut pel nostre poble a través de les caricatures i dibuixos que en Ramon ha fet al llarg dels anys”.

Podeu conèixer molt més de l’artista llagosterenc en el dossier de presentació de l’exposició clicant aquí.

Dimarts, 19 Desembre 2023 11:10

Cagar el tió a la biblioteca de Llagostera

El pròxim dimecres 20 de desembre, els més petits podran fer cagar el tió a la Biblioteca Julià Cutiller a les 17.30h. Cal que cada infant porti el seu bastó. 

Sense inscripció prèvia. 

Aquest dimarts 19 de desembre, l'escola de música de Llagostera oferirà un concert de Nadal al Petit Casino a les 18h. 

Si per Nadal no voleu cuinar, la Rostisseria Melvys de Llagostera us ho posa fàcil.

Podeu passar per la rostisseria tant el dia 24 com el dia 31 de desembre de 9:30 a 16:30 h i emportar-vos el menú de Nadal ja preparat.

Es poden fer encàrrecs trucant al 872 993 143 o bé al 603 179 659.

A part del menú de Nadal, també ofereixen un ampli assortit d'aperitius com empanades, croquetes, patates d'Olot, nachos, patates braves, calamars a la romana, seitons, rotllets de primavera i molt més.

La carta de plats i tapes el podeu consultar al seu Instagram.

Divendres, 15 Desembre 2023 11:20

Votacions obertes al Concurs d'aparadors de Nadal

Farmàcia Dolors Coll, Peixateria Rosa, Piscines Sant Feliu, Farmàcia Joan Saurí Masgrau,  Herboristeria, La Natura, Comercial Casals, Pizzeria Digiovanni, Estudi fotogràfic Paula Nuell, Diferent Decor, Taller Brugulat i La Nova Barberia són els 11 establiments que enguany al Concurs d’Aparadors de Nadal de Llagostera.

Podeu votar el que us agradi més des d’aquí fins al dimecres 20 de desembre, a les 13.00h.

Per votar cal estar empadronat a Llagostera i ser major de 16 anys.

Vota ara des d’aquí.

Pàgina 1 de 16