ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Elsa Cano
Elsa Cano

Elsa Cano

El pilot de 19 anys de Llagostera Pau Navarro correrà la pròxima edició de la prova del Dakar amb un Mini T1 Plus. Ja va ser el participant més jove a la història quan va debutar quan tenia 16 anys com a copilot de camió al costat d'Àlex Aguirregaviria.

Durant el Dakar, Navarro pretén col·locar-se entre els 10 primers. S'enfrontarà a Al-Attiyah i Loeb amb BRX, Carlos Sainz i Peterhansel amb Audi, o Joan Nani Roma amb Ford. O a d'altres que com ell pugen a la màxima categoria: LucasMoraes i SethQuintero integrats en l'equip oficial Toyota.

L'equip de càsting de la pròxima pel·lícula de Carla Simón, "Romería", produïda per Elastica Films, busca a la comarca del Gironès una noia d'entre 16 i 20 anys per encarnar la protagonista.

Les interessades poden posar-se en contacte amb l'equip de càsting mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . En cas que les aspirants siguin menors, es requereix la participació dels pares, mares o tutors en la comunicació.

Cal enviar el nom complet, una fotografia, indicar l'edat i lloc de residència. No cal tenir experiència actoral.

Fins al 24 de novembre es podrà visitar "Petjades" una exposició de la residència Josep Baulida a la Biblioteca Julià Cutiller. 

Aquesta exposició és una oportunitat perquè els usuaris de la Residència Josep Baulida puguin compartir amb el públic una mostra de la feina i la creativitat en diferents àrees d'interès. És una reflexió cap a la vellesa, una mirada al pas del temps.

L'exposició es pot visitar dins l'horari habitual de la Biblioteca.

Dimarts, 07 Novembre 2023 13:23

Sopar Popular de Tardor del CF Base Llagostera

El pròxim 11 de novembre al  polivalent de Llagostera tindrà lloc el Sopar Popular de Tardor organitzat per al CF Base Llagostera.

L'esdeveniment començarà a les 16:30 hores amb la presentació dels equips del Club de Futbol Base Llagostera. A les 17:30 hores, es celebrarà un partit de lliga entre el CF Base Llagostera i l'Atlètic Club Banyoles.

Després del partit, a les 20h, els assistents podran gaudir d'un sopar popular. El menú inclou: una botifarra, un pinxo de carn, un tros de cansalada, pa, refresc, vi o aigua (a elecció), i com a postres, es rostiran castanyes per donar un toc tardorenc.

El sopar estarà amenitzat per DJ Boina. Es demana als assistents que portin els seus propis plats i coberts.

El preu del tiquet per als jugadors és de 10€ (venda de tiquets a l'oficina del club) i el preu general és de 12€ (venda de tiquets a la Llibreria Sureda i l'Oficina del Club)

A més, hi haurà servei de bar disponible.

Dilluns, 06 Novembre 2023 16:45

Curset de tennis infantil a Llagostera

S'ha organitzat un curset de tennis infantils que se celebrarà els dies 11 i 18 de novembre, així com el 2 i 16 de desembre a la pista de tennis de La Canyera. De les 15 a 16h, el curset és per als nascuts els anys 2015, 2016 i 2017. I de 16 a 17h és per a infants nascuts els anys 2012, 2013 i 2014.

El cost d'inscripció és de 20€. Si es prefereix, es pot inscriure per sessió individual a un preu de 5€ per sessió. Per obtenir més detalls o realitzar la inscripció, podeu posar-vos en contacte amb els següents números de telèfon: 972 80 53 84 o 605 58 53 61.

Dilluns, 06 Novembre 2023 17:03

Visita al Castell de Montagut

El pròxim 11 de novembre tindrà lloc la visita al Castell de Montagut a Llagostera a les 11.30h, concretament la tercera intervenció arqueològica.

L'objectiu d'aquesta campanya és acabar d'excavar l'habitació situada al peu de la torre. La visita mostrarà el resultat de la campanya d'excavacions d'aquest any.

Cal reserva prèvia a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé al 972 80 54 36.

Els joves del Club Taekwondo Llagostera van mostrar les seves habilitats en el Campionat de Catalunya Infantil, que va tenir lloc ahir,  al Complex Esportiu La Mar Bella a Barcelona. Es van endur 6 medalles d'ors, 1 de plata i 2 de bronze.

En la categoria femenina, el Club va obtenir els següents resultats. En la categoria A, Abril Cabarrocas, va aconseguir la medalla d’or, i Lucía Castellano va participar en la competició. En la Categoria B1, Ivet Juanola i Nagore Martin es van endur el bronze. En la categoria C2,  Denisa Alexandra, va guanyar l’or. I en la categoria D, Marta Jiménez també va aconseguir la medalla d’or.

I en les diferents categories masculines també compten amb diverses medalles. En la Categoria B1, Soufian Ouitto es va endur el primer lloc fent-se amb l’or i Asier Troy va aconseguir la plata. I en la categoria D, van obtenir l’or tant en Jan Teixidor com en Jan Vilella.

Enhorabona a tots els participants i al club per aquest èxit.

Divendres, 27 Octubre 2023 17:00

Túnel del terror a l'Escola Lacustària

Aquest dissabte 28 d'octubre es podrà visitar el Túnel del Terror a l'Escola Lacustària organitzat per l'AFA. De les 18 a les 19h, hi haurà els passes infantils i adaptats. I de 19 a 21h, els passes generals. 

El preu de l'entrada és de 2€. 

El passat 21 d’octubre es va inaugurar el Marenostrum Real Estate a Llagostera, al Passeig Romeu 13. Una vintena de persones van celebrar l’obertura d’aquesta immobiliària amb un piscolabis i una copa de cava.

Marenostrum Real Estate és una empresa immobiliària amb una visió centrada en l'exclusivitat i l'excel·lència. L'empresari David Simón de Llagostera és el fundador de la companyia i està a càrrec de la construcció i l’Andrada Chivari és la directora comercial i se n’encarrega de la immobiliària.

Aquesta immobiliària té com a objectiu oferir als seus clients una experiència immobiliària de primera classe. L'empresa s'encarrega d'adquirir, construir, rehabilitar, llogar i vendre propietats, oferint una àmplia gamma d'oportunitats per assegurar que els clients no hagin de preocupar-se per cap detall. Els serveis de Marenostrum són integrals i complets, oferint una experiència de claus en mà que es distingeix per la seva excel·lència.

Podeu trobar més informació aquí.

Demà, divendres 27 d'octubre, tindrà lloc la inauguració de l'exposició Sèries (1982-2022) i Fil de saca (2023) de M.A. Feliu. Es podrà veure l'exposició fins al 2 de desembre a la sala de Can Roure. 

M.A. Feliu va iniciar el seu aprenentatge, durant l’adolescència, a l’antiga Escola de Belles Arts de Girona. L’any 1979 assisteix a les classes de pintura i dibuix de Domènec Fita i més tard continua la seva formació a l’Escola EINA. El 1985 instala el seu taller a la carretera de Barcelona núm. 42 de Girona fins al 2014.

Des del 1987 imparteix classes i desenvolupa tallers tant per a infants com per a adults. Actualment col·labora com a professora de pintura a l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol de Llagostera. Des del 1982 ha exposat individualment en diferents galeries, entre altres, Palafrugell Art, Saló Major, Castell de Calonge, Expoart-Montjuïc de Girona, Galeria Art de Figueres, Actual Art de Pollença, Galeria Cinquecento de Barcelona, Estudio de Arte Raffaelli de Trento, Sala Tretze de Banyoles, Espais Centre d’Art Contemporani de Girona i Galeria Punto de València.