ELPOLLTV

Dic01052024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Elsa Cano
Elsa Cano

Elsa Cano

Aquest diumenge 8 d'octubre tindrà lloc una visita guiada de l'exposició "Vides arxivades" a Can Roure a les 12h oberta a tothom. 

Els documents conservats a l’Arxiu Municipal de Llagostera parlen de la vida dels llagosterencs. Fotografies, cartells, programes de mà, documents textuals en paper o en pergamí. Cada document té un protagonista i una història per explicar: 63 fons documental, 60.000 registres, 4.024 cartells i programes de mà, 8.314 fotografies, etc.

Aquesta exposició vol mostrar l’Arxiu avui, més de 30 anys després de la inauguració de l'equipament el 15 de desembre de 1991.

A partir d’avui fins al 29 d’octubre, diversos restaurants de l’Associació de Restaurants de Llagostera participen en la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet amb motiu de la Fira del Bolet.

Durant un mes, set restaurants elaboraran menús on el bolet en serà l’ingredient principal. Els preus dels menús oscil·laran entre els 29 i 75 euros.

Els restaurants participants són el Mas Roure, Cal Degollat, Can Cassoles, Ca La Maria, El Carril 9, Ca l’Artau i Els Tinars.

Consulteu aquí els menús. 

L’operadora Adamo Telecom ha llençat una nova oferta de fibra i mòbil. Consisteix en un paquet de fibra 1.000 Mb amb mòbil 50 GB i tres mesos de TV Total gratuïts per 15 euros al mes durant 9 mesos. Amb aquesta oferta es pot estalviar 300€ l’any.

A més, si indiqueu el codi “ASOC” obtindreu un xec regal d’Amazon valorat en 25€.

Si teniu algun dubte, podeu trucar al 972 830 770.

I en aquest enllaç podeu omplir el formulari per contractar el pack.

Aquesta promoció compta amb la col·laboració de El Poll TV i Informàtica Llagostera.

El G.E. Bell-Matí porta el Tour 2023 del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló a Llagostera. Es projectaran els documentals "House of the Gods", de Matt Pycroft. (Gran Bretanya 2021), que va guanyar el Gran Premi Vila de Torelló al millor film i "Not alone" de Heather Mosher (Canadà, 2021) que va obtenir el Premi Boreal al millor guió.

L'acte tindrà lloc a les 21h a la sala polivalent de Can Roig el pròxim 6 d'octubre. 

L'entrada és gratuïta i hi ha aforament limitat. 

Dilluns, 02 Octubre 2023 13:50

Sopar dels nascuts l'any 1963

El pròxim 11 de novembre s'ha organitzat un sopar per a les persones que aquest any facin 60 anys que hagin nascut o visquin a Llagostera. Tindrà lloc al Restaurant Mas Ros. Per a més informació us podeu posar en contacte amb Joan (606 102 768) i Teresa (669 727 751).

Aquest diumenge 8 d'octubre a les 17h s'ha programat una obra de teatre infantil titulada "El Petit Príncep" a càrrec de NS Danza al Teatre Casino Llagosterenc. Es tracta d'un espectacle inclòs en la programació de la Xarxa. 

El conte més famós de la literatura francesa, que aquest any celebra el 80è aniversari de la seva publicació, portat a escena en clau de dansa de la mà de la coreògrafa Núria Serra. Una fabulosa història de creixement personal i de recerca de valors com el respecte cap a un mateix, cap als altres i cap a l’entorn.

Es poden aconseguir les entrades anticipades a la llibreria Sureda i mitja hora abans de l'inici de la funció. 

Dilluns, 02 Octubre 2023 13:27

Nova sessió de "L'Inspector" al Casal

Després de l'èxit de l'estrena de "L'Inspector" de Nicolay Gógol, el Casal Parroquial Llagsoterenc en farà una nova sessió el pròxim 8 d'octubre a les 19h al Casal Parroquial. 

L'obra explica la història d'un poble rural de la Rússia del Tsar Nicolàs I on s'espera la visita d'un inspector de Sant Petersburg. L'alcalde avisa a les autoritats de la vila i els explica aquesta notícia que alterarà completament el suposat ordre d'aquesta localitat. Es tracta d'una comèdia àcida i crítica de les classes socials dirigents on tot sembla un ball de màscares, ja que ningú mostra la veritat sobre la seva persona. L'obra ha sigut dirigida per Daniel Valentín.

Es poden aconseguir les entrades a la Llibreria Sureda i el mateix dia a la taquilla una hora abans de començar l'espectacle.

Després de l'èxit de Paula Nuell Fotografia amb les sessions de fotografia per les festes nadalenques, Nuell ja ha obert el calendari perquè qui vulgui ja pugui reservar hora per a una sessió.

Enguany, apostarà per un decorat versàtil i amb el qual es pugui jugar. Tal com afirma la mateixa fotògrafa: "Així que aquest any, he decidit fer "un taller de cuina" i ho poso entre cometes perquè no farem galetes ni magdalenes sinó que amb argila polimèrica (no embruta) farem una decoració per l'arbre de Nadal!" I afegeix que "la idea no només és capturar records sinó generar-los".

Es podran reservar sessions tant a interiors a l'estudi com també a l'exterior a l'aire lliure. Totes aquelles persones que reservin abans del dia 1 d'octubre tindran un premi: s'emportaran tota la galeria sencera de la sessió, editada sense cap cost extra.

Podeu fer la reserva en aquest enllaç, si teniu dubtes podeu enviar un whatsapp aquí.

També la podeu seguir a Instagram.

El pròxim 7 d'octubre tindrà lloc l'Open Escolar BTT a Llagostera amb el Sea Otter organitzat per A Roda Club Esportiu. Per primer cop Llagostera serà present en aquesta prova que té lloc a diversos municipis de les comarques gironines. Es tracta d'una prova no competitiva on l'objectiu és que els infants passin una bona experiència.

Les inscripcions i l'entrega de dorsals serà a les 9h al final de l'avinguda Gotarra i a les 10h tindrà lloc la sortida. També es poden fer les inscripcions a través d'aquest enllaç. El preu de la preinscripció serà de 6€ per a les persones federades i 9€ per als no federats. Si es fa la inscripció el dia de la cursa, el preu serà de 9 € Federats i 12€ no federats. A més, hi haurà un obsequi per a tots els participants.

Hi haurà 3 circuits diferents: 1 km (prebenjamins / benjamins), 3 km (principiants) i 5 km (alevins i infantils).

Dimecres, 27 Setembre 2023 16:48

Curs gratuït d'higiene i cura de la pell

Càritas Llagostera ha organitzat un curs d'higiene i cura de la pell per aprendre tècniques de mobilització per atendre persones dependents. Es tracta d'un curs gratuït certificat. Us podeu inscriure a través del número 657 110 910. Tindrà lloc tots els divendres del 20 d'octubre al 24 de novembre de 10 a 12h.