ELPOLLTV

Dil20052024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 10 al 16 de maig de 2024
Divendres, 10 Maig 2024 06:31

Previsions astrològiques del 10 al 16 de maig de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Nova etapa pel que fa a l'economia. Podria ser que percebis més sou o que hagis decidit fer algun tipus d'inversió. En l'amor et toca donar el primer pas i jugar-te-la.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Per controlar l'estrès podries fer una llista del que és realment prioritari. Bons dies per aprendre a desconnectar i a practicar el sentit de l'humor en bona companyia.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pots haver patit una decepció amb una amistat i medites sobre el que ha passat. Entre somnis pots tenir la inspiració que ara necessites per posar rumb a la teva vida.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna Creixent obre nous horitzons i si estaves una mica cansat de fer cada dia el mateix, es donen noves oportunitats, sobretot pel que fa al sector professional.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Fas el lloc de treball més agradable amb alguns petits canvis. Millora la relació amb una persona de més edat que tu, que podria ser el pare o un cap del sector laboral.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): En l'amor estàs escèptic i dubtes de si trobaràs la persona adequada. Pots tornar a ser pare/mare o bé et planteges adoptar. Gestions vinculades a qüestions patrimonials.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Període més actiu, sempre hi ha coses a fer. Et pots sentir més enèrgic i combatiu. En l'amor pots estar bloquejat i si no tens parella, prefereixes continuar estant solter.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Pots sentir la gent una mica absent i que et costa apropar-t'hi. Aprofita per fer introspecció. Una escapada de cap de setmana pot recuperar-te de l'estrès laboral.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Mires el sector immobiliari perquè t'agradaria traslladar-te a un habitatge més gran. A la feina pots viure situacions rares o inesperades i alguna acabarà sent favorable.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Estàs tip de conductes abusives i posaràs límits a més d'una persona. Et trobes amb una amistat, però podria ser que aquesta persona tingui un interès més aviat romàntic.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Tens la necessitat de reafirmar-te i de fer-te valer per preservar els teus objectius i energia. Podries sortir a comprar un nou electrodomèstic o un nou aparell de TV.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Possible estira-i-arronsa per diners al terreny laboral. El silenci serà un bon aliat per establir un millor diàleg intern i per estructurar millor els teus objectius.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.