ELPOLLTV

Dil20052024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Els Mossos d'Esquadra han interposat un total de 112 denúncies, en un control de trànsit efectuat en col·laboració amb Inspecció de Treball i situat a la C-65 al seu pas per Llagostera (Gironès). En concret, n'han posat 17 per infraccions en matèria de transports, 9 per excés de pes, 7 per donar positiu en drogues i 79 denúncies per diferents infraccions. D'aquestes, la majoria s'han posat per ús del mòbil, però també n'hi ha per distraccions al volant o per mala estiba de la càrrega. Segons informen fonts del cos, el control s'ha dirigit específicament a vehicles de transports com furgonetes i camions.

La Vanesa, una mare llagosterenca de quaranta-cinc anys, assoleix el títol de subcampiona d'Espanya w45 en la disciplina d'Halterofília 

Halterofília és la disciplina que practica la Vanesa des de fa tres anys, la llagosterenca que enguany ha estat guardonada com a subcampiona w45 d'Espanya. L'halterofília és un esport que consisteix en l'aixecament del màxim pes possible en una barra en què en els extrems es fixen dos discs amb diferents pesos, que són els que determinen el pes final que s'aixeca.


La Vanesa, una dona lluitadora, disciplinada, amb els objectius clars, el que busca és poder transmetre els valors de l'esport als seus fills.


Tot i que fa tres anys que practica l'Halterofília, en fa dos que es presenta a competicions. L'any 2023 va aconseguir la cinquena posició a la Copa d'Espanya a Gijón, mentre que aquest 2024 ha aconseguit la segona posició d'Espanya en la categoria woman45 a Mutxamel Alacant. Campionats nacionals que combina amb les Jornades de Lliga Catalana.


La llagosterenca va iniciar la seva trajectòria amb classes de CrossFit i va ser allà on va començar a centrar-se més en els moviments olímpics, en aquest cas l'halterofília, de la mà de Santi Martínez, un professor olímpic. Ella practicava aquest esport al Club Halterofília Girona, però per motius laborals, el 2023, va haver de canviar de club al Club Halterofília Blanes.


Tot i que la Vanesa està molt orgullosa d'on ha arribat, no en té suficient i ara el que es proposa és ser campiona d'Espanya woman45 2025. Valora molt poder mostrar als seus fills la constància i que has de perseguir tot allò que somiïs tot i les circumstàncies o impediments que et puguis trobar pel camí. De la mateixa manera que els fracassos també formen part de l'entrenament i ensenyament, i que has d'aprendre a continuar endavant.

 

Dilluns, 20 Maig 2024 09:51

El Correvarans de Llagostera 2024

Publicat per

Més d'un centenar de persones van assistir a la setena edició del Correvarans de la Festa Major de Llagostera el passat divendres.  La Cercavila-correbars amb xaranga organitzada per l'Associació Cultural Moixiganga, va donar el tret de sortida al Carril i va finalitzar al Modoni.

Un any més el Correvarans de Llagostera, ho va petar! 

Fèlix Llinàs Anaya i Íngrid Serra Mayol són el nou hereu i pubilla de Llagostera. Aquest vespre han agafat el relleu a Joan Ramírez i Eva Estragués.

Les votacions populars per escollir el nou hereu i la nova pubilla s’han fet en línia amb una participació rècord de 830 persones. Com a novetat l’acte ha tingut lloc diumenge en lloc del divendres com s’havia fet habitualment.

Diumenge, 19 Maig 2024 13:31

Els Diables de l’Onyar cremem Llagostera

Publicat per
Un any més els Diables de l’Onyar s’han ocupat del correfoc de la Festa Major de Llagostera amb un espectacular final a la Plaça Catalunya.

Un total de 209 infants i joves de 0 a 14 anys han participat en el 54è Concurs de dibuix infantil de Festa Major organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí.

En la categoria de 0 a 4 anys el primer premi ha estat per Paula Sabat Vidal, en la categoria de 5 a anys Laia Cliement Mayol, en la de 7 a 8 anys, Martí Brugué Masferrer, en la categoria de 9 a 11 anys, Victòria Triguero Enamorado i en la categoria de 12 a 14 anys el primer premi ha estat Alex Jiménez Marín.

En cada categoria s’han repartit 3 premis. Podeu consultar la resta de guanyadors aquí.

Tots els dibuixos han quedat exposats al local social de la Caixa.

Adrià Navarro ha guanyat la baixada de pilotes de ping-pong organitzada pel grup 'Escanyapolls' de l'Esplai El Papu Tisores. La baixada ha tingut lloc al carrer Consellers.
Isabel Font rep el reconeixement especial a la trajectòria per la seva col·laboració amb l'Associació Llagostera en Flor, en l'acte inaugural de la 33a Exposició de Flors i Plantes de Festa Major #fmllagostera2024
Divendres, 17 Maig 2024 21:05

Pregó nostàlgic del Grup de Dones (S)àvies

Publicat per
El Grup de Dones (S)àvies ha estat l’encarregat de la lectura del pregó de la Festa Major de Llagostera evocant i relacionant les Festes Majors dels anys 50 i 70 i amb l’època actual. El Grup de Dones (s)àvies és un espai distès de trobada per reunir la saviesa popular acumulada al llarg dels anys per les dones de Llagostera. En formen part una vintena de dones d’entre 65 i 92 anys i s’ha convertir en un veritable espai per compartir coneixements culinaris, remeiers, patrimonials, refranys, cançons o històries a l'entorn del nostre poble. Després del pregó s’han lliurat els premis del concurs de balcons i tots els carrers engalanats han rebut un obsequi per animar-los a celebrar el sopar de carrer. Els premis del concurs de Balcons han estat pels germans Ernest i Andreu Castelló Genoher i per a Laura Basolas Roc.

Durant el vespre d’ahir dijous 16 de maig, va tenir lloc el tradicional ball de la gent gran de la Festa Major de Llagostera. 

Enguany el ball anava a càrrec del conjunt Gran Premier, però per culpa d’uns incidents que van tenir, no van poder assistir. En lloc d’ells,  va actuar el conjunt Mil Notes. 

El grup Mil Notes, neix des de l’experiència, cantants i músics polifacètics amb una llarga trajectòria musical, passant per les millors orquestres de Catalunya. Els components que el formen són la Sandra Clapera com a cantant, en Jordi Moncayo com a cantant, en Jordi Puigdomènech com a piano-tenora-saxo alt i en Dani Huertas com a saxo tenor-guitarra. Conjunt que reparteix alegria, bona música i virtuositat per fer així d’una festa inoblidable.

Més d’un centenar de persones van assistir a l’espectacle on van repartir coca i cava per a tothom. 

Pàgina 1 de 293