ELPOLLTV

Dil20052024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Edgar, un jove llagosterenc que està recorrent Espanya de punta a punta
Divendres, 10 Maig 2024 15:22

L’Edgar, un jove llagosterenc que està recorrent Espanya de punta a punta

Publicat per 
Valorar aquest article
(10 Vots)

El 21 de març, va ser quan, Edgar un jove llagosterenc, va decidir iniciar la seva aventura de recórrer Espanya caminant de punta a punta.



L'Edgar, un jove de dinou anys que es trobava perdut després d'acabar el seu primer any de carrera, Comunicació Audiovisual, i adonar-se que no era el que ell volia, va decidir començar la seva aventura: recórrer Espanya caminant de punt a punta.

El trajecte es va posar en marxa el 21 de març a Cádiz, però va reiniciar l'aventura el mes d'abril, ja que va estar aturat una setmana a Sevilla per treure's el carnet de conduir.

La ruta que està realitzant és Cádiz, Sevilla, Mérida, Cáceres, Salamanca, Zamora, Estorga, León, San Vicente de la Barquera, Gijón, Obviedo, Lugo i finalment, Santiago de Compostela.

En ser la primera vegada que el llagosterenc fa aquest tipus de viatge, ha anat combinant diferents trams del camí de Santiago per no perdre's, de la mateixa manera que ha utilitzat les infraestructures i albergs que aquest ofereix.

L'Edgar assegura que no és una aventura cara, i que ell s'està gastant entre 700 i 1.000 euros al mes. De la mateixa manera que el seu objectiu és gaudir del moment, viure el dia a dia i que vingui el que hagi de venir. Que per ell no existeix el futur, que només viu el present.

Una de les seves anècdotes va succeir a Guillena quan va haver de creuar un camp durant una hora i mitja sense pantalons ni sabates perquè el camí era al cantó d'un riu i aquest es va enfonsar.

Ara mateix l'Edgar es troba a la ciutat de Zamora, i té previst acabar l'aventura al mes de juliol. Assegura que aquest viatge li ha servit per veure la vida des d'una altra perspectiva i que a partir d'ara no tindrà cap lligam amb res que li pugui impedir fer el que senti i vulgui en cada moment.

@ejc.shorts


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.