ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Handbol El Senior A del Club Handbol Llagostera 7è classificat de 1a Catalana
Dimarts, 07 Maig 2013 10:21

El Senior A del Club Handbol Llagostera 7è classificat de 1a Catalana

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’Equip Senior A del Club Handbol Llagostera ja ha acabat la lliga. Enguany l’equip ha quedat en el 7è lloc del Grup B de 1a Catalana, compost per 12 equips. Al llarg de la temporada el Senior A ha disputat 22 partits, amb un balanç de 10 victòries, 2 empats i 10 derrotes i amb un total de 629 gols marcats. 

D'aquesta manera, el Senior A mantindrà la categoria una temporada més, gràcies a les dues victòries contra el Parets del Vallès, 6è classificat, en la disputa per la permanència els passats 14 i 24 d’abril. 

Ara l’equip està jugant la primera fase de la Copa Federació de Lliga Catalana i Primera Catalana, de la qual de moment ha disputat un partit al Camp del GEIEG de Girona que va acabar amb victòria pels llagosterencs a l’últim segon per 31 a 32.

D'altra banda, aquesta temporada l’equip del Senior A ha estrenat un nou equipament, dissenyat per l’Eduard Carreras i els propis jugadors que ha comptat amb el patrocini de Rayca, Mas Ros, Fleca-Pastisseria Can Forns, Malibu música-copes Platja d’Aro, Bobinatges Francesc, Planxisteria Albert i Serveis Forestals Fugarolas. 

Des del Club Handbol Llagostera volen fer un agrair a tots els jugadors, tècnics i oficials, als patrocinadors, als seguidors la seva confiança en l’equip. 

 

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.