ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici
Dilluns, 01 Agost 2016 07:26

La Fira del Batre estrena nou format

Publicat per  Marc Sureda / Elena Trullàs
Valorar aquest article
(3 Vots)
Llagostera ha estrenat aquest cap de setmana un nou format de la Fira del Batre amb activitats que s'han allargat fins passada la mitja nit.

 


Participants a la conversa

  • Convidat (Segador)

    Permalink

    La festa per segons qui va ser un èxit total, pero per els segadors i segadores no tant, ja que d'entrada en aquest vídeo ni es parla que nosaltres també varem fer un sopar popular, ja que ens varen tenir marginats sota el pi ( davant de Can Cassoles ) sensa llum i sensa música, no se com es veu desde fora pero nosaltres no ens sembla gaire coherent, volem agrair la presencia de tothom qui va vindré a la festa, fins l'any que be, si tot va be hi no hi han canvis.

  • Convidat (Pelador de canyes)

    Permalink

    A mi la Fira em va agradar i aquest video parla molt bé de la Fira i dels segadors, com no pot ser d'una altra manera, hi son ben representats. El sopar és el que es fa cada any per sant Jaume que el fa el casal i també ho fan molt bé. Si no esteu contents us haureu de queixar amb el gravat.

  • Convidat (asdgnklm)

    Permalink

    felicitats a castellers de les gavarres per aquest primer castell de sis!

  • Convidat (DECEBUTS)

    Permalink

    A nosaltres ens sap molt greu que no hàgiu ni anomenat l'Esbart Dansaire Cassanenc. Són un grup de nois i noies, de Cassà i Llagostera, que, davant la imminent desaparició del grup van fer un gran esforç per poder donar una continuïtat a l'Esbart. Sembla que ho han aconseguit i ens ho van demostrar el passat dissabte, a la Fira del batre.
    Creiem que es mereixen, tan sols pel seu esforç i la seva iniciativa, un bon reconeixement.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.