ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 25 Novembre 2017 08:33

Petit canvi de temps

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquesta setmana no hem tingut temperatures tan altes com esperàvem, així que l’ambient a primera hora del matí ha estat ben fred, però ha estat també una setmana de forta amplitud tèrmica doncs els migdies continuen sent càlids.

 

Les màximes s’han enfilat fins assolir els 18 graus i les mínimes han estat fredes començant a baixar en picat en quant el Sol marxa, arribant a marcar mínimes d’entre 1 i gairebé 3 graus negatius segons l’indret. Ha estat de nou una setmana sense pluges, amb alguns intervals de núvols i una mica de vent, però sense massa intensitat eòlica.

I aquest cap de setmana tindrem també intervals de núvols, que poden ser bastant densos, sobretot divendres i dissabte al matí, dissabte a la tarda podem tenir alguna clariana més.

I atenció que, encara que les precipitacions aquest cap de setmana queden lluny de Catalunya, es possible que tinguem algun ruixat irregular, encara per confirmar.

Dissabte tindrem un dia gris, amb molts de núvols i temperatures més baixes que dies enrere, les màximes no passaran dels 17 graus i les mínimes estaran entre els 4 i els 6.

I el diumenge seria una jornada molt similar, amb intervals de núvols densos, potser amb algun ruixat aïllat i temperatures encara més baixes, amb màximes de 14 graus, serà l’inici d’una setmana amb temps menys suau.

I la mar aquest cap de setmana estarà una mica remoguda, tindrem onades que poden arribar als 4 metres a la costa en algun moment quan es giri amb força la tramuntana, però seran episodis breus, la temperatura de l’aigua del mar serà de 16 graus.

I durant la setmana vinent sembla que es consolidarà aquest canvi de temps, amb temperatures màximes suaus i no tan elevades com dies enrere, les màximes estaran cap als 12-14 graus. Com que tindrem bastants núvols i algunes pluges les mínimes no baixaran tant i no glaçaria.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.