ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 01 Juny 2018 18:33

Continuem amb la típica variabilitat primaveral

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)
Ens anem apropant a l’estiu i la calor comença a notar-se, sembla que ens espera un estiu càlid, de moment acabem el mes de maig amb valors mitjans de temperatura molt alts, tot i que hem tingut uns dies temperatures irregulars, que s’han enfilat fins als 25 graus de màxima.

 

I per aquest cap de setmana continuarem amb aquesta variabilitat tan primaveral, amb un divendres assolellat, però amb núvols més densos tan dissabte com diumenge. I aquests núvols ens poden portar precipitacions, sobretot el dissabte i ja el diumenge, i especialment seran més probables durant les tardes.

Dissabte tindrem el cel enterbolit amb núvols que aniran agafant força quan vagi avançat el dia, les temperatures seran molt suaus, al voltant dels 25 de màxima i 13 de mínima i podem tenir ruixats de tarda.

I el diumenge tindrem un temps molt similar, amb baixada de les màximes això sí, farà més fresca, es quedaran al voltant dels 21 graus, i podem tenir pluges més generalitzades, especialment a la vessant occidental de les Gavarres.

Aquests dies la mar estarà ben plana amb onades insignificants a la platja que deixaran l’aigua ben tranquil·la i ja convidant al bany amb una temperatura de 20-21 graus. El vent serà també moderant i no bufarà amb força, ens arribarà del nord est i serà més intens a la línia de la costa, refrescant l’ambient al litoral.

Durant la setmana vinent les temperatures es mantindran igual, fregant els 25 de màxima i al voltant dels 15 la mínima, tindrem un temps irregular amb tempestes de tarda de dilluns a dimecres.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.