ELPOLLTV

Diu05052024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Previsió meteopolítica de la setmana
Dimarts, 05 Juny 2018 19:40

Previsió meteopolítica de la setmana Destacats

Publicat per 
Valorar aquest article
(12 Vots)

Fa uns mesos dedicava l’Ull de poll a l’ambient preelectoral que s’ha començat a situar a l’atmosfera llagosterenca. Les línies isòbares de la política van prenent forma i posició i s’intueixen les primers tempestes que confirmen el canvi de temps. Les primeres nuvolades en aparèixer, han vingut de l’òrbita d’ERC. Primer sota el paraigües de la recollida d’escombraries i ara sota el para-sol de les llars d’infants. Vistos els arguments a favor i en contra i sobretot vistes les formes de fer-los públics, tinc la sensació que es pretén fer més fressa, a base de trons, que no pas buscar solucions a les problemàtiques plantejades.

Veurem com evoluciona la pertorbació.


Llegit 3150 vegades

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (Yo)

    Permalink

    Ahí le has dado. Bravo capravo

  • Convidat (sd)

    Permalink

    Vaja, igual que va fer ciu amb el govern d'entesa, són tots la mateixa merda

  • Convidat (Pollet)

    Permalink

    Arma electoral reclamar una millor educació pels nostres nanos? Es tracta de prioritzar on van els diners, si a la llar d'infants el niu o a un altre lloc. L'ajuntament segurament té altres prioritats però que es reclami que no es tanqui el niu no es arma electoral per enlloc, hi haguessin eleccions d'aqui 50 anys i espero que es reclamés igual. Es tracta de principis.

  • Convidat (Pollastre)

    En resposta a: Convidat (Pollet) Permalink

    El Niu s'ha fet servir de comodí varies vegades i això no ha comportat que els nens hagin tingut un mal servei, al contrari. Només cal que compareu la llar d'infants de Llagostera amb les dels pobles del voltant.
    S'està enganyant els pares i mares dient-los que no s'hi cabrà, quan això és mentida. Potser la gent d'ERC es pensa que això és el millor que poden fer, però no crec que la manipulació de la gent sigui la millor manera de fer poble.

  • Convidat (Pop)

    En resposta a: Convidat (Pollastre) Permalink

    Conpletament d’acord!

  • Convidat (Pollet)

    En resposta a: Convidat (Pollastre) Permalink

    Ara resultarà que els pares i mares són curts i es deixen enganyar. No tenen criteri per veure si baixarà la qualitat de l'ensenyament amb un ratio més alta. Els bruixots d'ERC estan intentant manipular tothom, clar, clar. A part no es només ERC qui ha iniciat això. Es va VOTAR en un consell de participació (amb representació de pares i mares, grups politics de l'ajuntament) si s'havia d'obrir només el Carrilet el curs que ve, 7 de 10 van VOTAR que NO. I que va passar? OH, WAIT! dos dies després la junta del govern municipal va rebutjar aquesta petició.
    Així la participació ciutadana no serveix de RES. Podeu seguir venent que ERC i ALTERNATIVA manipulen i tot el que vulgueu però aquest discurs ja no s'aguanta per enlloc.

  • Convidat (Pollastre)

    En resposta a: Convidat (Pollet) Permalink

    Han de manar mes els pares, que tenen un interès particular en aquest tema, que els respresentants escollits democràticament?
    Els membres d'aquest consell quí els escull i a quí han de retre comptes?

  • Convidat (Pollet)

    En resposta a: Convidat (Pollastre) Permalink

    Va home va, si sotmets una cosa a votació, és per respectar-la. Doncs si, els pares han de tenir veu i vot en aquesta decisió perquè són els principals afectats. Aquest consell no és vinculant, però tot i això, segueixo diguent que l'ajuntament s'ha passat la votació pel forro (tindrà els seus motius) però no els comparteixo.

  • Convidat (iepa)

    En resposta a: Convidat (Pollastre) Permalink

    no crec que sigui intenció de manipular, cada vegada que s'ha fet servir el niu de comodí hi han hagut queixes dels pesats d'ERC i d'ALL...

  • Convidat (Molina)

    Permalink

    Bona predicció meteo! L’has clavat!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.