ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 11 Agost 2018 14:09

Cap de setmana tranquil amb sol i calor moderada

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Per fortuna ja hem arribat a la fi d’aquesta onada de calor tan intensa que hem suportat i sembla que durant uns dies les temperatures es quedaran ja més contingudes i l’ambient serà molt més agradable. El què s’agrairà doncs venim d’una setmana amb màximes de fins a 38 graus el diumenge 5 d’agost, i mínimes també molt altes de 24 graus. Però per fi han arribat algunes pluges que han vingut acompanyades d’aire fred, i també calamarsa en alguns indrets, i després de la pluja la temperatura va començar a baixar en picat, i deixarà ja les màximes a 31 graus i les mínimes a uns 18.

Aquest cap de setmana el cel el tindrem una mica de ressaca de les tempestes de dijous a la tarda, i el divendres continuaran els intervals de núvols, però ja el dissabte faria més Sol i el diumenge tindrem encara més cel serè, excepte a darrera hora quan creixeran nuvolades.

La pluja però no hauria de repetir-se arreu i es quedarà molt més restringida a l’oest i el sud de les Gavarres, a Girona bàsicament, serien tempestes de tarda.

Dissabte tindrem el cel una mica enteranyinat, amb el pas de diversos fronts de núvols no massa densos, però que poden guanyar força a la tarda. Farà calor, però moderada, amb màximes de 29 graus i mínimes de 19.

I el diumenge serà un dia molt similar, però tindrem més estones de Sol i la temperatura pujarà dos graus més, tindrem 31 de màxima i les mínimes seran d’uns 20 graus, i podem tenir alguna pluja cap a l’oest.

La mar estarà una mica remoguda, amb onades que poden arribar als 130 cm ja a la mateixa platja, i la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 25 graus. El vent bufarà de nord-est i també de sud-est, i en alguns moments pot arribar a superar els 20 km per hora.

Durant la setmana vinent per fi les temperatures ja quedaran normalitzades, i potser seran una mica més baixes que les habituals, tindrem màximes al voltant dels 29 graus, sense superar els 31, i mínimes d’entre 18 i 21 graus, encara arribant a valors tropicals. Podem tenir alguna tempesta el dilluns, la resta de dies, calma.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.