ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet Presentats els onze equips del Club Bàsquet Llagostera
Dilluns, 29 Octubre 2018 10:53

Presentats els onze equips del Club Bàsquet Llagostera

Publicat per  Pol Figueras
Valorar aquest article
(6 Vots)
Presentats els onze equips del Club Bàsquet Llagostera Foto: Marc Sureda
El Club Bàsquet Llagostera va celebrar ahir diumenge la presentació dels equips de la temporada 2018/2019, en la qual comptarà amb onze conjunts i més de 120 jugadors/es, xifres que representen un important creixement respecte a la passada temporada.

Malgrat la coincidència horària amb el Barça-Madrid i unes condicions climatològiques que convidaven a quedar-se a casa, les grades del Pavelló es van omplir per conèixer cada un dels jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores que aquest curs defensaran la samarreta del club.

Un cop acabada la presentació, es van disputar els partits del Sènior Masculí i del Sots21 Masculí, amb sort diversa. El Sènior va aconseguir la primera victòria de la temporada derrotant a la UE Ripoll B per un resultat clar de 81 a 64, en un partit amb molta intensitat en el qual els locals van superar en totes les facetes del joc als ripollesos. Per la seva banda, el Sots21 Masculí no va poder superar a un equip de categoria superior, el Sots25 del CB Hostalric, i va caure per un clar 51 a 89.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.