ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Jordi Xumetra nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava
Dimarts, 20 Juliol 2021 12:23

Jordi Xumetra nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava

Publicat per  Àlex Pareta / Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
Jordi Xumetra nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava Foto: @uellagostera
Jordi Xumetra va ser presentat com a nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava ahir dilluns, 19 de juliol, a la seu de Panini, a Torroella de Montgrí. L’atacant de 35 anys, que arriba procedent de la UE Olot, és un dels actius més importants de la nova temporada, tant per la seva experiència i qualitat, com per la seva estreta vinculació a la província i al futbol gironí. Format a la UE Torroella, CF Peralada, UE Figueres i FC Barcelona, la ‘Bala de l’Estartit’ ha militat a UE Figueres, RCD Espanyol B, Girona FC, CF Elche, Levante UD, Real Zaragoza i UE Olot.

“Em sento encara competitiu, em feia gràcia jugar una lliga tan competitiva com la Primera RFEF. El Llagostera m’ha ofert la oportunitat i vull aprofitar-la”, va destacar Xumetra. “M’agradaria que el trasllat del club a l’Estartit es materialitzés, seria un somni jugar al meu poble i seria perfecte tancar el cercle de la meva carrera d’aquesta manera”, va ressaltar el futbolista, que ha signat pel Llagostera per dues temporades.

L’acte va comptar amb el director general de Panini, Lluís Torrent, que va lliurar a Jordi Xumetra el cromo de la seva primera temporada a Primera Divisió amb el Levante. També hi van assistir la presidenta del club, Isabel Tarragó, l’entrenador, Oriol Alsina, i el director esportiu, Edgar Alsina. El Llagostera ja ha tancat nou fitxatges: el porter Álvaro García, els centrals Bruno Perone i Toni Gamell, el lateral esquerre Manel Royo, el pivot Alejandro Galindo, els extrems Álvaro García i Álex Calatrava, el davanter Boris Garrós i el mateix Jordi Xumetra.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.