Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 30 Gener 2023 13:43

L’Ajuntament de Llagostera i els veïns la Canyera i la Mata s’uneixen per exigir a Endesa que posi fi als talls d’electricitat

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
L’Ajuntament de Llagostera i els veïns de les urbanitzacions La Canyera i la Mata s’uneixen per exigir a Endesa que posi fi als talls d’electricitat.

L’Ajuntament de Llagostera s’ha reunit amb els veïns afectats pels continus talls de llum en el subministrament elèctric d’aquests dos nuclis del municipi on hi ha censades 520 persones.

Els talls s’han agreujat coincidint amb l'onada de fred deixant diverses hores els veïns sense electricitat durant les darreres nits.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, s’ha posat en contacte directament amb la companyia per traslladar les queixes i el malestar dels veïns. Per part de la companyia s’ha informat que enviarien operaris a revisar les instal·lacions però els talls segueixen afectant els veïns de les esmentades urbanitzacions.

Davant d’aquesta situació i de la impossibilitat per solucionar els talls de llum aquest dilluns al matí s’ha celebrat una reunió amb alguns dels veïns afectats, on hi participat l’alcalde, Antoni Navarro, el regidor de sobiranies, Enric Ramionet i els regidors de l’equip de govern, Eduard Diaz i Jordi Casas, per tal de prendre les accions necessàries per exigir a Endesa la fi dels talls de subministrament.

L’alcalde ha recordat que fa més de dos anys que l’Ajuntament i els veïns esperen que la companyia executi el soterrament d’una línia projectada i pagada en el marc de les obres de reurbanització de La Canyera. El soterrament posaria fi al problema, ja que les instal·lacions aèries no aguanten el consum de la zona.

Si la companyia no posa solució immediata als talls de subministrament i segueix sense complir amb els seus compromisos es plantejarà fer arribar la queixa en forma de moció al Ple municipal.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013