ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices “Impulsem Llagostera, fem-ho Junts”
Dissabte, 04 Març 2023 21:13

“Impulsem Llagostera, fem-ho Junts”

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(7 Vots)
Junts per Llagostera ha presentat aquest dissabte la candidatura per a les pròximes eleccions municipals, encapçalada per Narcís Llinàs.

En un acte públic a la plaça August Vidal, Llinàs s’ha volgut presentar tan des d’un punt de vista més personal, com també polític. “Sóc un llagosterenc de soca-rel, estimo el meu poble, m’agrada el contacte amb els seus veïns i veïnes, i tinc moltes ganes de treballar pel seu benestar”, ha manifestat després de repassar el seu currículum més professional i polític.

La presentació també ha comptat amb intervencions de diversos membres de la candidatura, que han repassat quins seran alguns dels principals eixos del projecte. Propostes ambicioses pels més joves i també pels més grans, fent de Llagostera un poble d’oportunitats per tothom. L’esport com a eix motor i espai de socialització, integració, promoció de la salut i d’impuls econòmic i turístic. I el compromís de millorar la neteja i manteniment de l’espai urbà, que va ser la principal preocupació de la ciutadania sorgida del procés de consultes realitzada fa unes setmanes.

Durant l’acte s’ha presentat el que serà l’eslògan de campanya “Impulsem Llagostera, fem-ho Junts”, i que respon a la voluntat de recuperar la il·lusió d’un projecte de poble valent i ambiciós, i que compti amb tothom.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.