ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Neix l’associació Mixets de Llagostera
Dijous, 09 Març 2023 12:30

Neix l’associació Mixets de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)

Ha nascut “Mixets de Llagostera”, una associació sense finalitat de lucre. La seva tasca principal consisteix en controlar i treballar zones sota les directrius del mètode C.E.R. (captura, esterilització i retorn), alimentar els gats de carrer i tenir cura de la seva salut per tal que puguin viure en condicions dignes.

Els voluntari/es de Mixets són persones amb experiència envers els gats. Estan involucrats en el benestar animal des de fa anys i han col·laborat en diverses associacions. Per tant, comptem amb el coneixement necessari per cobrir les necessitats dels felins i controlar-ne la població.

Altres objectius que persegueix Mixets de Llagostera són: promoure una tinença responsable dels animals, lluitar contra el maltractament i l'abandonament, impulsar les adopcions de manera responsable i educar per aconseguir una bona convivència entre humans i gats. També treballaran per procurar que l'administració compleixi amb les seves obligacions envers els gats del carrer.

Finalment, fan una crida a recaptar diners per aconseguir recursos i voluntaris. Necessiten cases d'acollida per les cries acabades de néixer, pels gats malalts que necessitin recuperar-se i pels gats vellets que requereixin una atenció especial. Com també menjar, mantetes, casetes, transportin...

El seu punt de recollida és el taller mecànica Puig i Fills de Llagostera. També podeu consultar la seva web i unir-se al grup. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.