ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices La presentació de “Destí. Llagostera. La migració dels anys 50 als 70” desborda les previsions
Diumenge, 23 abril 2023 12:34

La presentació de “Destí. Llagostera. La migració dels anys 50 als 70” desborda les previsions

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)
“Destí. Llagostera. La migració dels anys 50 als 70” és el títol del nou llibre editat per l’Ajuntament de Llagostera. La seva autora, Mireia Malagon, acompanyada de l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro i de la filòloga i poeta, Laura G. Ortensi, que n’ha fet el pròleg, l’ha presentat aquest dissabte al vespre dins de la programació dels actes de Sant Jordi, a Llagostera. La presentació ha tingut lloc a la Sala de Plens, que s’ha omplert de gom a gom, desbordant les previsions d'aforament.

Es tracta d’un treball creat a partir dels records, les vivències i les emocions d’alguns dels migrants del sud de l’Estat espanyol que van arribar a Llagostera a partir de 1950. El relat pretén recollir uns fets que formen part de la història local i vol ser un tribut a totes aquelles famílies que van prendre la determinació d’abandonar el seu lloc d’origen. Al final de la presentació s’ha projectat un vídeo amb alguns dels testimonis que recull el llibre.

El llibre el podeu comprar a la Llibreria Sureda i a la parada de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament ubicada a la plaça Catalunya durant tota la diada de Sant Jordi, on Mireia Malagon signarà llibres.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.