ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Arriba el 41è Aplec de Panedes
Dimarts, 09 Maig 2023 10:21

Arriba el 41è Aplec de Panedes

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

El G.E. Bell Matí torna a organitzar l’Aplec de Panedes el pròxim 21 de maig a Llagostera. Per qui vulgui pujar a peu, la trobada serà a les 8h a l'Aparcament del Bon Preu. A 2/4 de 10 a la plaça de l'ermita, es farà el pregó de benvinguda i la convocatòria del concurs de flors boscanes. Hi haurà dues categories: de rams i centres.

Seguidament, missa solemne cantada amb la participació del gran cor dels "Cantaires de Sant Ampèlit". A les 11h al lloc de l'Aplec es farà el 2n Cros infantil "Entre Alzines", els jocs de cucanya i el 14è Campionat mundial de llançament de rabassa.

A les 14h arrossada popular. El menú portarà amanida, arròs, pa, got de vi i postres. I des de les 14h s’anirà fent la recollida de rams i centres del concurs de flors. A les 17h, començaran les sardanes amb Cobla Foment del Montgrí. Durant l'audició, es lliuraran els premis del concurs de flora i la Gran Rifa.

Finalment, a les 19h es farà el comiat i cant dels adeus. Hi haurà servei de bar, bosses i bidons per a les deixalles. Cal que tothom es porti cadires, taules i coberts. Seguint les normes, no es podrà fer cap mena de foc. Es poden aconseguir els tiquets a la llibreria Sureda a 14€. La data límit de compra de tiquets és el 19 de maig.

Més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.