ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices El grup llagosterenc Sotrac treu un nou disc amb un videoclip fet amb IA
Dimecres, 10 Maig 2023 10:08

El grup llagosterenc Sotrac treu un nou disc amb un videoclip fet amb IA

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Més electrònica, més contundència i treballant nova sonoritat, però fidels al pop-rock que els caracteritza. Així torna Sotrac al panorama musical, després de publicar el primer senzill "Herois" durant el mes de març, ara presentant el seu tercer disc, cuinat durant quasi dos anys. El grup ha treballat un grapat de cançons que ha volgut englobar sota el títol d’Herència, concepte que defineix la seva realitat com a grup i com a joves, on es poden trobar cançons per a tots els gustos però sota una mateixa filosofia, tant a nivell sonor com de missatge.

Sotrac vol ser un element de canvi davant d'una realitat que els incomoda, sense quedar-se de braços plegats. El nou treball gira al voltant de la realitat que els ha tocat viure, el món que reben i el que deixaran. Busca reflectir la preocupació de tota una generació per temes que pràcticament no tenen cabuda a la música comercial actual, a partir d'un missatge positiu i esperançador: La intel·ligència artificial com a element vertebrador de la creativitat del disc.

En coherència amb les seves lletres i veient la creixent tendència de l'ús de la intel·ligència artificial, tot l'art d'aquest disc i els dos videoclips publicats estan creats amb una IA. És també una reivindicació dels recursos que es necessiten i que no tots els grups tenen a l'abast, i l'ús d'aquestes tecnologies facilita que es puguin estrenar al mercat musical en un ventall de possibilitats més amplies i econòmiques, sense deixar de costat la qualitat i concepte treballat.

Presentaran el nou disc aquest dissabte 13 de maig a La Mirona de Salt a les 22.30h. Es podeu aconseguir les entrades en aquest enllaç.

Podeu veure el videoclip d'"Herois" en el següent enllaç.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.