ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Notices La CUP-Alternativa per Llagostera difon el seu vídeo de campanya
Divendres, 19 Maig 2023 15:12

La CUP-Alternativa per Llagostera difon el seu vídeo de campanya

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(9 Vots)

L’espot electoral, que reivindica tota la feina feta “i la necessitat de continuar-la i ampliar-la a més àmbits”, se suma a vídeos curts on desgranen propostes electorals concretes

Aquesta setmana, la CUP-Alternativa ha fet públic i difós a través de les xarxes el seu vídeo principal de campanya, sota el títol “Més força”, l’eslògan electoral de la formació per al 28-M. Amb aquest, el grup fa una mirada enrere i, partint dels objectius establerts el 2019 (entrar amb força a l’Ajuntament per ser motor de canvi), reivindiquen alguns dels principals èxits aconseguits des de les seves regidories a l’equip de govern. El vídeo finalitza amb la demanda del vot per aconseguir més força per al nou mandat. Aquest se suma als vídeos curts de propostes electorals destacades que també han anat difonent i que podeu trobar agrupats al seu web.

Des de la candidatura, valoren molt positivament la qualitat del vídeo (realitzat pel mateix grup i persones properes, i amb la cançó “L’Hidra”, cedida pel músic Sergi Carbonell, de banda sonora), així com l’acollida que ha tingut, que consideren una mostra més de “l’embranzida i la solidesa del projecte, preparat per guanyar i poder continuar treballant amb més força per Llagostera i tota la seva gent”.

Aquests dies la CUP-Alternativa també ha estat repartint per les cases el fulletó electoral de presentació de la llista i resum del programa (la seva versió extensa, la qual reivindiquen “com a pal de paller del projecte i com al programa més elaborat dels que concorren als comicis”, és consultable al seu web); ahir dijous va emetre el programa que Llagostera Ràdio ofereix a cada candidatura (amb el podcast disponible aquí) i el proper dilluns 22 a les 19.30 h realitzarà l’acte central de campanya al teatre del Casino Llagosterenc.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.