ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La CUP-Alternativa reivindica l’acció de govern i es postula com la sorpresa per aquest 28M
Dimarts, 23 Maig 2023 15:11

La CUP-Alternativa reivindica l’acció de govern i es postula com la sorpresa per aquest 28M

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(11 Vots)

La candidatura encapçalada per Jordi Casas va celebrar ahir al vespre el seu acte central de campanya al Teatre Casino Llagosterenc.

L’acte, presentat per Lluïsa Fuentes i amb la col·laboració musical d’Elena Virgili, va començar amb la projecte del vídeo de campanya de la formació i un de presentació de tots els candidats. Seguidament, es va centrar a reivindicar la feina feta per la CUP-Alternativa des de l’equip de govern, però sobretot per exposar i reivindicar el seu programa. Un programa, defensen, que és “el més complet, transformador i realista” dels que concorren als comicis i que podeu consultar aquí.

Diversos membres de la llista van anar desgranant les proposta per eixos: Anna Viñas i Josep Miquel Palaudàries van parlar de polítiques socials; Anna Drou i Fidel Raluy, d’activació econòmica, sobiranies i participació; Josep M. Codina (Cudi) i Marta Prieto d’esports, cultura i educació; i Mònica Clua-Losada i Àfrica Ramis d’activació econòmica, sobiranies i participació.

Van cloure l’acte Enric Ramionet (actual tinent d’alcalde, regidor i núm 4 de la nova llista) i Jordi Casas (regidor i alcaldable). Ramionet es va mostrar crític amb els programes que inclouen projectes ja previstos (alguns amb execució imminent) com si es plantegessin de nou, i va defensar l’obra de govern i necessitat de continuar-la: “Necessitem temps per continuar, necessitem un mandat sense pandèmia. Necessitem seguir avançant. Necessitem més força!”

Jordi Casas, en uns moments en què “hi ha un abisme entre les demandes i conviccions de moltíssima gent i allò que ens vol vendre la classe política”, va reivindicar el municipalisme de la formació com a antídot contra la resignació, la desmobilització i també l’abstenció. El candidat va lloar tot l’equip i també va destacar els suports públics que han rebut a partir del Compromís per Llagostera, que van presentar abans d’iniciar la campanya.

Casas va reivindicar que les regidories de la formació han aconseguit que Llagostera sigui un referent en àmbits com l’habitatge, els drets socials i els feminismes, la cultura i les polítiques de medi ambient, i va demanar més força per poder fer de Llagostera un municipi referent també en altres àmbits, com el tracte a la gent gran (amb la nova residència pública com a punt central), la salut i l’esport o una activació econòmica “arrelada, productiva i beneficiosa per al bé comú”. Segons Casas, el vot a la CUP-Alternativa és el vot “dels valors col·lectius, de l’inconformisme, de l’esperança i la lluita pel poble i el país que mereixem” i es va mostrar convençut que el resultat de la candidatura pot fer de Llagostera una de les sorpreses per aquest 28M.

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.