ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Escoleta de ciclisme infantil com a extraescolar a Llagostera
Dimecres, 02 Agost 2023 15:33

Escoleta de ciclisme infantil com a extraescolar a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

De nou aquest any arrancarà l’escola de ciclisme infantil de A Roda Club Esportiu que s’ofereix a Llagostera com a activitat extraescolar els dilluns i els dimecres. Aquesta proposta d’activitat es fa de 17:30 i 18:45 en el grup iniciació i de 18:45 a 20:15 al grup avançat.

És una molt bona proposta per a que els joves pugin iniciar-se o millorar en l’esport del ciclisme on aprendran i perfeccionaran la tècnica, guanyaran en seguretat i aprendran valors importants que aporta el ciclisme i el treball en grup que es fa a l’escola. Des de A Roda Club Esportiu es treballa el esport del ciclisme base on es fomenta la practica de esport saludable amb aquesta extraescolar.

L’escoleta arrancarà el setembre, però les inscripcions ja estan obertes per tal de poder formalitzar-la podeu fer-ho en aquest enllaç.

També hi hauran portes obertes en qualssevol moment del curs per provar l’activitat

L’escoleta de A Roda Club Esportiu està gestionada per l’empresa Tribike Camps que és la mateixa que ofereix les classes de ciclisme a les localitats de Girona, Salt, Sant Gregori i Vilablareix oferint un servei de molt bona qualitat.

Per a més informació podeu visitar www.tribikecamps.com o trucar al telèfon 628 289 053

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.