ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La Llibreria Sureda guanya el premi Ou de Reig 2023
Dimecres, 11 Octubre 2023 22:17

La Llibreria Sureda guanya el premi Ou de Reig 2023

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
La Llibreria Sureda s’ha endut el premi Ou de Reig 2023 per la seva funció, agilitat i predisposició en tot moment al poble i a totes les entitats. També per tots els anys d’història de la llibreria, la qual molts encara la coneixen com a Can Llirinós. Can Sureda és sinònim d’implicació en el comerç i el teixit econòmic local, per oferir productes de proximitat i tenir de tot.

Oriol Cortés ha recollit el premi de la mà de l'alcalde, Narcís Llinàs i del regidor de Cultura, Adrià Guinó.

Pel que fa al concurs d’aparadors, el premi ha estat per a Comercial Casals i el Cistell de Plata, de la Unió de Botiguers de Llagostera, per a la Gestrònica.

També hem conegut els guanyadors del concurs de buscar bolets que s’ha celebrat aquest matí han estat Arlet Riera, per al bolet més estrany (Pycnoporellus Fulgens); Emili Montcosí per haver recollit el cistell més variat amb més de 40 espècies; i Joan Bayé per haver caçat el bolet més gros (Fuscoporia Torulosa).

L’alcalde, Narcís Llinàs i el regidor de Cultura, Adrià Guinó, han lliurat els premis aquest dimecres al vespre al Teatre Casino Llagosterenc després del Showcooking a càrrec dels avis i les àvies de Llagostera.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.