ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nova campanya per fomentar el civisme a Llagostera
Divendres, 15 Desembre 2023 12:59

Nova campanya per fomentar el civisme a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

L'Ajuntament de Llagostera ha posat en marxa una nova iniciativa destinada a promoure el civisme i la col·laboració ciutadana. Sota el lema "Llagostera és cosa de tots", aquesta campanya busca involucrar i interpel·lar a la ciutadania per millorar la convivència i potenciar el sentiment de pertinença al municipi.

La campanya centre els seus missatges en aspectes com la recollida selectiva de residus, l’ús dels patinets, la tinença responsable d’animals de companyia i els sorolls amb la voluntat de millorar la convivència entre els veïns.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, Pilar Aliu, ha destacat que amb aquesta campanya es vol recordar que cadascú té un paper important en el desenvolupament i el benestar del conjunt del municipi i que s’ha tingut en compte les aportacions recollides des de la Taula de convivència”.

La campanya informativa es recolza en un tríptic que es repartirà casa per casa i es dinamitzarà amb missatges a les xarxes socials de l’Ajuntament.

En aquest sentit s’anima als veïns veïnes a compartir les seves idees i suggeriments a través de les xarxes socials utilitzant l'etiqueta #LlagosteraÉsCosaDeTots.

Podeu descarregar el tríptic de la campanya aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.