ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices 1136 participants en una emotiva Cursa de Sant Esteve
Dimarts, 26 Desembre 2023 20:16

1136 participants en una emotiva Cursa de Sant Esteve

Publicat per 
Valorar aquest article
(9 Vots)

La 43ª Cursa de Sant Esteve ha tingut un protagonista molt especial. En Paco Pedraza, acompanyat d’una bona colla d’amics i familiars, amb el nom de Team #PacoRunner, ha recorregut els 5km després d’uns anys absent per culpa d’un problema de salut que l’ha mantingut apartat d’aquesta tradicional cita popular i esportiva del Nadal llagosterenc.

La presidenta del Club Bàsquet Llagostera, Montse Vilà, en nom de l’organització, li ha dedicat unes paraules i fet entrega d’una placa.

En els 5 quilòmetres han resultat guanyadors Carlos Fernández, amb un temps de 18’ 17”, en la categoria masculina, i Claudia Illa en la femenina amb un temps de 22’ 13”. En els 10 km el vencedor ha estat Víctor da Costa amb 34’ i Blanca Batlle amb un temps de 39’ 36”.

En un comunicat el Club Bàsquet Llagostera, organitzador de la Cursa de Sant Esteve, ha fet un agraïment públic a la col·laboració desinteressada de tots els voluntaris i voluntàries, als patrocinadors i a l’Ajuntament de Llagostera que han fet possible l'organització d'aquest esdeveniment popular que enguany ha comptat amb un total de 1136 participants.

Podeu llegir el comunicat des d’aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.