ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices INNOCENTADA: L'Ajuntament de Llagostera transforma l'emblemàtica estació en un outlet de bicicletes
Dijous, 28 Desembre 2023 08:14

INNOCENTADA: L'Ajuntament de Llagostera transforma l'emblemàtica estació en un outlet de bicicletes

Publicat per 
Valorar aquest article
(9 Vots)
L'Ajuntament de Llagostera ha anunciat un projecte innovador que transformarà el municipi. L'emblemàtica estació de tren, que actualment acull l’oficina de turisme i de promoció econòmica, es posarà a la venda amb la intenció de convertir-la en un modern outlet de bicicletes.

Aquesta decisió ha generat un debat animat entre els socis de govern i els grups a l’oposició durant el Ple extraordinari i urgent celebrat ahir al vespre a l’Ajuntament de Llagostera. L’alcalde Narcís Llinàs ha explicat que aquest canvi representarà una oportunitat única per revitalitzar el municipi i fomentar un estil de vida saludable i sostenible.

El projecte de l'outlet de bicicletes inclourà una àmplia gamma de productes, des de bicicletes per a tota la família fins a accessoris i serveis d'assistència tècnica especialitzats. El regidor de Promoció Econòmica, Àlex Maqueda, ha expressat la seva emoció pel projecte, afirmant que "aquesta iniciativa no només aportarà una nova dimensió al comerç local, sinó que també fomentarà l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu".

La decisió d'invertir en un outlet de bicicletes ha estat impulsada pel creixent interès en els esports ciclisme i la consciència ambiental a les comarques gironines. L'Ajuntament també planeja crear rutes ciclables segures i promoure esdeveniments esportius relacionats amb la bicicleta per impulsar el turisme local.

Els detalls sobre la venda de l'estació i del projecte es donaran a conèixer en una reunió programada per al pròxim mes, on els llagosterencs i llagostereques tindran l'oportunitat de compartir les seves opinions i preocupacions sobre aquesta transformació única que redefineix la identitat de Llagostera.

Des de l'oposició, ERC i CUP-Alternativa, tot i no veure malament la proposta, s’hi ha mostrat reticents i preferirien instal·lar-hi un outlet de complements d’animals de companyia.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.