ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Primera calçotada popular a Llagostera
Dijous, 22 Febrer 2024 12:32

Primera calçotada popular a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
El proper diumenge 3 de març, el grup d’Esquerra Llagostera organitzarà la primera calçotada popular llagosterenca, que se celebrarà davant l’edifici polivalent de Llagostera.

El menú inclou calçots, botifarra amb seques, pa, aigua, vi i fruita de postres. També hi haurà opció vegetariana. Els tiquets, amb un preu de 12 euros, ja estan a la venda a la Llibreria Sureda. Durant la jornada també hi haurà servei de bar a preus populars.

Una vegada més, el grup d’Esquerra aposta pels productes de proximitat i de comerços llagosterencs: els calçots de Fruites Miquel, les mongetes seques de Can Madí, les botifarres de la Carnisseria Can Gascons i el vi de Can Ramiro.

El regidor Eduard Diaz explica que “al nostre grup li agrada fer coses pel poble. Els vermuts de la tardor van tenir molt d’èxit i ara hem decidit tirar endavant aquest nou repte. Creiem que una calçotada popular és una bona manera de fer poble, de retrobar-nos amb coneguts i de conèixer a nous veïns, i en tenim moltes ganes”. També destaca que “hi ha molta gent que no disposa d’espai per poder fer calçotades a l’aire lliure i aquesta ocasió pot ser un bon moment per reunir-se amb amics i familiars i fer-ho conjuntament amb més veïns i veïnes llagosterencs”.

Per no generar residus, es demana que la gent porti plats, gots i coberts de casa. En cas de pluja, que amb la situació d’extrema sequera que estem vivint serà molt benvinguda, el dinar es farà a l’interior del polivalent.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.