ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Gran èxit de participació en la primera calçotada popular de Llagostera
Dilluns, 04 Març 2024 08:07

Gran èxit de participació en la primera calçotada popular de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(7 Vots)
Més de 150 persones han assistit a la primera calçotada popular de Llagostera organitzada per la secció local d’Esquerra Llagostera. La previsió de pluja, que hagués estat molt benvinguda en l’actual context de sequera, ha provocat que la calçotada s’hagués de celebrar a l’interior de l’edifici polivalent del municipi. No obstant això, els assistents han pogut gaudir d’una bona estona amb veïns, familiars i amics.

Els diversos elements del menú, que a més de calçots comptava també amb botifarra, mongetes seques, fruita, vi i aigua, ha estat adquirit a diversos comerços del municipi, com Can Madí, Carnisseria Gascons, Can Ramiro o Fruites Miquel.

El portaveu del grup d’Esquerra Llagostera, Eduard Diaz, celebra l’èxit de la trobada: “Estem molt contents que aquesta primera edició de la calçotada hagi funcionat tan bé. Per nosaltres és important trobar espais que ens facilitin fer arribar la nostra tasca a la gent del poble i esperem que aquesta festa pugui arrelar-se els pròxims anys al nostre municipi”.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.