ELPOLLTV

Diu21072024

Back Estàs aquí:Inici Notices Aniol Vinyoles serà un dels dos candidats gironins a la llista d’Esquerra a les Europees
Dilluns, 04 Març 2024 13:34

Aniol Vinyoles serà un dels dos candidats gironins a la llista d’Esquerra a les Europees

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
La militància de la Federació Regional d’Esquerra a Girona ha escollit les dues persones que representaran a la demarcació a la llista d’ERC a les properes eleccions europees. Es tracta del llagosterenc Aniol Vinyoles i de la vilafantenca Anna Pastoret, tots dos regidors als seus respectius municipis.

Vinyoles és tècnic en producció agropecuària, tècnic superior en indústries alimentàries i professionalment treballa al sector primari, concretament al món de la pagesia. Des del passat mes de maig és regidor de l’Ajuntament de Llagostera. L’estima pel municipi el van portar a presentar-se a les eleccions municipals, i l’estima pel món rural el van fer implicar-se al grup de treball d’Ecologismes de la Federació, del qual n’és el coordinador. Membre de Jovent Republicà, explica que “tant en el sector laboral, com en el familiar, he vist de primera mà l’esforç i la constància que requereix el sector primari i la importància que té per la vida i pel país”.

El republicà apunta que es va animar a presentar candidatura perquè “puc aportar una mirada jove, des del món municipalista i des del sector primari. Perquè la feina des de Catalunya ja s’està fent, però hi ha moltes polítiques que no depenen de nosaltres i ens afecten directament, pensades per les grans empreses del sector”. “Hem de tenir clar que si defensem els drets dels pagesos arreu on tenim representació, estem defensant el present, però sobretot la supervivència i el futur de la pagesia catalana”, conclou.

Per la seva banda, Anna Pastoret és llicenciada en ciències polítiques i actualment treballa al sector privat. Compagina la seva feina, amb la cura de les filles, la tasca de regidora a l’Ajuntament de Vilafant i estar al capdavant de la secretaria d’Educació, Salut i Esports de l’Executiva Regional de la Federació d’Esquerra Girona.

Pastoret explica el seu compromís amb els valors republicans i amb la justícia social, per treballar per un poble i un país més sostenible i amable: “Des de l’Alt Empordà, tenim una tradició europeista mirant a la Catalunya nord, que ens obre la porta a la resta d’Europa. I és des d’Europa d’on venen bona part de les polítiques que han d’ajudar al nostre territori”.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.