ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Carta d'agraïment a la família de FUM Sushi
Dimecres, 06 Març 2024 20:07

Carta d'agraïment a la família de FUM Sushi

Publicat per  Equip de FUM Sushi
Valorar aquest article
(3 Vots)
Estimats llagosterencs/ques

És amb un profund sentiment de gratitud i nostàlgia que ens dirigim a vosaltres en aquest moment. Després de gairebé 3 anys de servir sushi amb passió i dedicació, hem pres la difícil decisió de tancar les portes de FUM Sushi.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a cadascun de vosaltres pel vostre suport incondicional al llarg dels anys. Des dels nostres clients habituals fins aquells que ens van visitar només una vegada, cadascun de vosaltres va formar part de la família de FUM Sushi.

Al nostre increïble equip, volem dir-vos que heu estat l'ànima d'aquest restaurant. El vostre treball dur, dedicació i amor pel sushi han fet possible cada experiència gastronòmica memorable.

Ens entristeix profundament dir adeu, però ens emportem amb nosaltres els records dels moments feliços compartits en aquest lloc. Tot i tancar les nostres portes, esperem que els llaços que hem format perdurin molt temps després del nostre comiat.

En nom de tot l'equip, volem expressar el nostre més sincer agraïment pel vostre suport i lleialtat al llarg dels anys. Gràcies per fer del Fum Sushi un lloc especial!

Amb gratitud i afecte,

L'equip de FUM Sushi.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.