ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera revalida el segell Infoparticipa
Dimecres, 10 abril 2024 09:12

Llagostera revalida el segell Infoparticipa

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)
Un any més, l’ajuntament de Llagostera ha obtingut el segell Infoparticipa impulsat pel Grup d'Investigació ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un 96,15% de compliment dels 52 indicadors.

Tot i mantenir els 52 indicadors, enguany els avaluadors han establert nous criteris entre ells la publicació íntegre dels decrets d’alcaldia amb la corresponent anonimització de les dades de caràcter personal. Aquest fet ha fet baixar la puntuació i perdre el 100% de compliment als 4 únics ajuntaments de les comarques gironines que fins ara complien amb el 100%, entre ells Llagostera. El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions anuals dels webs i dels portals de transparència dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya.

L'acte d'entrega dels guardons va tenir lloc ahir a la tarda, a la sala d'actes del Rectorat de la UAB. Va recollir el guardó el regidor de Comunicació, Adrià Guinó.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.