ELPOLLTV

Div19072024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Ajuntament preveu un estalvi del 78,49% en el consum anual d'electricitat
Dijous, 02 Maig 2024 12:00

L'Ajuntament preveu un estalvi del 78,49% en el consum anual d'electricitat

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(0 Vots)
Emmarcat dins les millores del nou contracte d’enllumenat públic, aquest mes d’abril s’ha iniciat un projecte integral de substitució de les lluminàries de l'enllumenat públic al municipi. Aquesta actuació contempla la substitució d’un total de 1.996 punts d'enllumenat amb tecnologia LED de baix consum al conjunt del nucli urbà i urbanitzacions.

Amb aquesta actuació, segons les estimacions del projecte, es preveu un estalvi de llum del 78,49% en el consum anual d'electricitat, el que equival a una reducció significativa de les emissions de CO2 generades per l'enllumenat, amb una estimació de 64.082 quilograms menys de CO2 emesos anualment.

A més de contribuir a la sostenibilitat ambiental, aquest canvi també suposarà un estalvi econòmic important per al municipi. La inversió inicial en aquesta modernització de l'enllumenat suposarà un estalvi del 47% respecte al preu de licitació, demostrant així la viabilitat econòmica d'aquest tipus d'inversions a llarg termini.

“El canvi i la modernització de les lluminàries suposarà una millorar en la qualitat de la il·luminació urbana i en la gestió energètica del municipi” tal i com ha destacat l’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.