ELPOLLTV

Dij23052024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop

Horòscop

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots sentir la necessitat de controlar les teves paraules perquè has après que la precipitació i parlar de més, t'acaben perjudicant. Compte amb l'excés de velocitat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Podries emprendre una acció guiada per pensaments negatius o pel desig de venjança. Tens plans futurs pel sector laboral i que vols dur a terme contra totes les adversitats.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): PER MOLTS ANYS! El Sol entra al teu signe i comença un nou període vital. Inicies el nou any amb dubtes i amb algunes inquietuds pel futur econòmic i et mostres prudent.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La irritabilitat pot créixer davant algunes coses que no surten com voldries. Augmenten les amistats femenines. El contacte amb persones més joves pot resultar enriquidor.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Coneixes una persona amb qui renoves l'esperança de viure l'amor. No et precipitis i gaudeix del moment. Si fas esport, vas més enllà i t'interesses per la competició.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Vas deixant enrere algunes angoixes. El Sol transita per la Casa X i si a l'àmbit laboral no et sents satisfet, cercaràs una altra feina o com millorar la que ja tens.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Etapa de transformacions vàries, des de renovar els mobles a canviar les conviccions. Algú pot intentar abusar de la teva confiança i hauràs de posar límit i distància.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): S'activa el sector material i pots fer una inversió com ara comprar un habitatge o apostar per un negoci. Si has viscut una situació tensa amb un familiar, passes pàgina.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): El Sol entra a Casa VII i augmenta el teu protagonisme. Ets ben rebut i considerat allà on vas. Bon moment per posar energia en la difusió d'un projecte o per trobar parella.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Cerques un millor tractament o uns hàbits més adequats per la teva salut. Si et sents decebut amb una persona, potser serà millor seguir el teu camí i no esperar res més.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): T'agradaria alliberar-te de persones que no et deixen mostrar tal com ets. Si havies decidit deixar algun vici, podries fer-te enrere i esperaràs a un millor moment.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Alguna cosa et fa rum-rum i no et deixa tranquil. Potser cal posar energia en altres assumptes. Vigila els missatges de mòbil o e-mail, perquè poden intentar estafar-te.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Nova etapa pel que fa a l'economia. Podria ser que percebis més sou o que hagis decidit fer algun tipus d'inversió. En l'amor et toca donar el primer pas i jugar-te-la.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Per controlar l'estrès podries fer una llista del que és realment prioritari. Bons dies per aprendre a desconnectar i a practicar el sentit de l'humor en bona companyia.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pots haver patit una decepció amb una amistat i medites sobre el que ha passat. Entre somnis pots tenir la inspiració que ara necessites per posar rumb a la teva vida.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna Creixent obre nous horitzons i si estaves una mica cansat de fer cada dia el mateix, es donen noves oportunitats, sobretot pel que fa al sector professional.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Fas el lloc de treball més agradable amb alguns petits canvis. Millora la relació amb una persona de més edat que tu, que podria ser el pare o un cap del sector laboral.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): En l'amor estàs escèptic i dubtes de si trobaràs la persona adequada. Pots tornar a ser pare/mare o bé et planteges adoptar. Gestions vinculades a qüestions patrimonials.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Període més actiu, sempre hi ha coses a fer. Et pots sentir més enèrgic i combatiu. En l'amor pots estar bloquejat i si no tens parella, prefereixes continuar estant solter.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Pots sentir la gent una mica absent i que et costa apropar-t'hi. Aprofita per fer introspecció. Una escapada de cap de setmana pot recuperar-te de l'estrès laboral.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Mires el sector immobiliari perquè t'agradaria traslladar-te a un habitatge més gran. A la feina pots viure situacions rares o inesperades i alguna acabarà sent favorable.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Estàs tip de conductes abusives i posaràs límits a més d'una persona. Et trobes amb una amistat, però podria ser que aquesta persona tingui un interès més aviat romàntic.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Tens la necessitat de reafirmar-te i de fer-te valer per preservar els teus objectius i energia. Podries sortir a comprar un nou electrodomèstic o un nou aparell de TV.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Possible estira-i-arronsa per diners al terreny laboral. El silenci serà un bon aliat per establir un millor diàleg intern i per estructurar millor els teus objectius.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots sentir-te atret per algú i això et provoca una forta obsessió que mantens en silenci. Una persona de més edat que tu t'ofereix un bon consell en el moment adequat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): La Lluna Nova al teu propi signe t'inclina a viure més connectat a les emocions. Vols millorar la teva imatge i vas a la perruqueria o et fas algun tractament estètic.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Possible bon moment professional amb noves il·lusions o un projecte amb el qual t'identifiques. T'apuntes a ioga o a algun tipus d'activitat que t'ajudi a equilibrar-te.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Fas plans per les vacances d'estiu. Aquest any no vols deixar-ho per a última hora. Vols posar-te al dia i surts a comprar algun aparell com ara un nou mòbil o un ordinador.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si a la feina hi ha mal ambient, arriba una treva i algun pacte o acord. En un viatge coneixes una persona que et resultarà atractiva i amb qui es podria donar una relació.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Temps d'introversió. Pots trencar amb persones que no t'aporten gaire. Trucada o visita d'un amic que t'alegra molt. Has d'anar a un àpat o festa de la família política.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Algú desapareix o et deixa de parlar sense que sàpigues que ha passat. El temps ho dirà. Si tens fills d'una anterior relació, accepten positivament la teva nova parella.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): La Lluna Nova a Casa VII confirma que vius una etapa d'expansió social. Si tens parella i la relació s'havia tornat una mica monòtona us podeu posar d'acord per revifar-la.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Penses en tu i en les teves necessitats, no tant en fer contents als altres. Vols emprendre una aventura laboral en solitari, però no les tens totes i prefereixes esperar.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Moments inoblidables amb els fills. Cerques activitats pel temps de lleure, com ara l'esport, la música o l'art. Desprens més atractiu i hauràs de dir no a més d'una persona.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): L'economia pot posar-te de mal humor i cerques la manera de desconnectar dels problemes. Podria haver-hi un malentès amb algú de la família. Mira de ser clar i concís.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Amb diversos planetes a Casa III, fas més contactes. Si ets introvertit, tens més ganes de comunicar-te. Vigila la correspondència, podries perdre't un missatge important.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): L'economia et preocupa i si tens deutes vols liquidar-los per estar més tranquil. Et sents força inspirat i et poses a pensar en la manera de viure d'un talent artístic.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): La conjunció Júpiter/Urà al teu signe es pot sentir especialment pel que fa a la percepció que tens del futur i voldràs alliberar-te del que ja no funciona a la teva vida.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Et pot costar dormir, però també tens moments de gran revelació i intuïció. Amb la parella podeu tenir diferents creences religioses/espirituals, però tot serà parlar-ho.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Molta energia a Casa XI i el futur pot canviar d'un moment a l'altre. Temps de canvis. Aparques una mica el teu costat emocional i prens decisions d'allò més pràctiques.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si havies començat una relació, sembla que algunes diferències us posaran a prova. Pots tenir una oferta laboral inesperada i que t'obligaria a viure a un altre indret.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Hi ha assumptes molt personals que t'agradaria explicar a algú. La conjunció Júpiter/Urà a Casa IX pot propiciar un canvi d'estil de vida i una renovació de conviccions.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Pots recuperar uns diners que et deuen, rebre un premi de loteria o fins i tot haver de gestionar una herència. Si cerques parella, pot aparèixer una persona de signe Àries.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): La conjunció Júpiter/Urà a Casa VII pot portar una nova parella que podria ser més jove que tu. Bon moment per promocionar un negoci o donar a conèixer les teves creacions.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si a la feina hi havia mal ambient amb els companys o algun cap, entres en una etapa més tranquil·la. Període ideal per fer neteja a fons i desprendre't del que ja no uses.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): La conjunció Júpiter/Urà al sector afectiu pot inclinar a una nova manera de viure les relacions i ara potser prefereixes sentir-te més lliure, sense tants compromisos.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): La conjunció Júpiter i Urà pot haver-te deixat pensant en quin futur vols, però tot i que això suposa deixar llocs i persones enrere, continues amb els teus objectius.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Moment de tensió sexual amb una amistat, que no sabràs molt bé com resoldre. T'interesses per aprendre un nou idioma. Pots fer una nova amistat amb algun dels teus veïns.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Penses en una persona del teu passat sentimental i t'agradaria parlar-hi. Poses atenció a la teva dieta perquè vols perdre pes. Possible inversió compartida amb la parella.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): PER MOLTS ANYS! El Sol entra al teu signe i renoves energies i il·lusions. Si has de prendre decisions importants, no fas gaires càlculs, més aviat escoltes la teva intuïció.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Penses en el passat i en quins aprenentatges t'ha donat per no haver de repetir experiències. Voldries formar un grup o associació amb persones que sentin i pensin com tu.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si les coses a la feina no van gaire bé, a hores d'ara ja saps amb més certesa que has de moure fitxa i cerques altres opcions. Fas gestions per rebre un crèdit o hipoteca.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Amb el Sol transitant per Casa X no pots demorar més els assumptes professionals pendents. Si treballes per algú altre, podries assolir més responsabilitats i autoritat.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Apareix el teu costat més sensible que col·labora positivament en l'anàlisi de diverses situacions. Pots deixar un deute saldat. Tens un "crush" amb algú de més edat que tu.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Entres en una nova etapa, però de moment prefereixes portar-ho en silenci. Dies de moure papers i fer algunes feixugues gestions administratives. Escapada en parella.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): S'activa el sector social amb més trobades i coneguts. Si tens una relació, un dels dos no vol deixar la solteria de moment. Tens notícies d'un antic company de feina.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Entres en una nova fase laboral. Poses el focus en la salut i si alguna cosa no va del tot bé, comences tractament. Caminar pot ajudar-te a meditar i a depurar objectius.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): El Sol transita la teva Casa V i això obre la porta a l'amor i a una millor relació amb els fills. També és una etapa força creativa i fèrtil pels artistes i escriptors.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Si ets dels que acostuma a anar per lliure, aquests dies potser hauràs de dedicar part del teu temps a assumptes familiars. Recuperes el diàleg amb un germà o germana.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Vens d'unes setmanes de patir per l'economia, però ara toca descansar. Escriure o fer llargues passejades seran una bona teràpia. Vas a un àpat o una festa amb amics.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Estàs aprenent el valor de la paciència i ho apliques a la teva vida diària, sobretot a la feina. La pràctica d'exercici físic t'ajudarà a dormir i apaivagarà l'ansietat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si tens parella feu plans futurs. Això podria ser un negoci plegats, un viatge o anar a viure junts. Amb l'arribada del bon temps, deixes el sofà i surts més a passejar.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Amb Mercuri retrògrad tendeixes a la introspecció i això t'ajuda en el teu camí cap a l'autoconeixement. Entre les teves amistats hi ha algú que et mirà amb interès romàntic.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Possible atracció per una persona vinculada al teu sector laboral, però per ara, només l'observes. Si tens por al futur perquè el veus incert pots millorar el teu present.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si una cosa no surt com vols pots enfadar-te molt, però també podràs aprendre a gestionar la frustració. Una xerrada amb algú del teu passat pot resultar reconfortant.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Mercuri retrògrad porta l'atenció cap al passat. Penses en algú que vas deixar enrere i amb qui t'agradaria parlar-hi de nou o també valores recuperar un projecte laboral.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si amb la parella les coses no estan gaire bé us podeu donar una nova oportunitat. Millorar petits hàbits del dia a dia pot ser beneficiós per la teva salut en general.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Els fills posen a prova la teva paciència. Parles de negocis amb un amic per emprendre alguna cosa plegats. Et sents atret per algú, però no vols ficar-te en embolics.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si en l'amor no et va bé, posa energia en altres àrees de la teva vida. Et sents connectat a les teves aspiracions i poses el focus en un projecte personal/professional.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Et planteges coses importants, com ara d'on vens i cap on vols dirigir-te en els pròxims anys. L'amor pot donar-se amb algú més jove i amb un possible origen estranger.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Despeses extra relacionades amb els fills. Vols fer algunes restriccions pel que fa a la dieta per millorar la salut. Fas algun canvi a la llar perquè es vegi més actual.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Estableixes prioritats i ara mateix la feina està pel damunt d'altres qüestions. Pots rebre uns diners vinculats a la família. Davant la por a no tenir, mira d'estalviar

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots estar acumulant ressentiment i això afecta el teu descans. Sospesa-ho, serà millor passar pàgina. Per poc que puguis fas una escapada a prop del mar o a la muntanya.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): T'integres en un grup de gent per fer activitats i passar-ho bé. L'amor pot sorgir amb una amistat, possiblement més jove que tu. Si tens fills, feu un viatge plegats.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Possible fricció amb una amistat perquè veieu les coses de manera diferent. A la feina poses molta energia per millorar. Si treballes per algú altre, se't recompensa.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Sents l'obligació de viure en consonància amb qui ets i deixes enrere una feina o amistat amb la qual ja no connectes. Algú pot confiar-te un secret i tocarà ser discret.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si tens una relació estable, pots valorar si vols seguir o no. La mort d'un conegut pot fer que et plantegis moltes coses. Et sents més connectat a la teva part espiritual.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Si has iniciat una relació recentment, podeu descobrir algunes diferències, però això no ha de ser negatiu. Bon moment per indagar més en les teves debilitats i fortaleses.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): En el sector laboral deixes enrere moltes obligacions i vas cap a una etapa més tranquil·la. La parella pot estar molt centrada en qüestions personals/professionals.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): En aquests dies podràs gaudir de passar més temps amb els teus fills. Si has fet "match" amb algú a una aplicació de cites, us veieu cara a cara. Fas més activitat física.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Voldries fer canvis al sector laboral perquè et sents estancat, però si no mous fitxa, les coses continuaran igual. T'interesses per la medicina natural i per millorar hàbits.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Vols guardar certes coses només per tu. Expressar-te mitjançant l'art o la música serà alliberador. Si et sents sol, cerca gent amb interessos comuns, segur que en trobes.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Sents una forta intuïció sobre com guanyar més diners o en quin negoci invertir. La xerrada amb una persona més jove que tu pot despertar nous interessos o fer-te pensar.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Si normalment prefereixes deixar-te portar, ara vols tenir-ho tot lligat abans de passar a l'acció. Possible coqueteig amb un veí o algú a qui coneixes fent un trajecte.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): PER MOLTS ANYS! El Sol ha entrat al teu signe i comença un nou període. Amb Mart per Casa XII pots estar una mica inquiet. Penses en un canvi de feina, però encara no mous res.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si hi ha una guerra oberta amb algú, intentes fer les paus i si això no és possible, poses distància. Fas algunes compres per la casa per fer-la més bonica i confortable.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): S'obre una nova etapa al sector laboral. Podria ser l'hora de treballar pel teu compte. Molta energia que hauràs de gestionar. L'esport i la meditació seran bons aliats.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna Plena a la teva Casa IV pot activar assumptes familiars que estaven aparcats. També podries gaudir d'un bon àpat amb alguns parents o amb els amics de sempre.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Els teus pensaments estan en un altre lloc perquè t'has enamorat d'algú que viu lluny. Reforça més la seguretat a la xarxa i vigila les teves coses al transport públic.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Despeses extra. Si tens nens, sortiu de compres i us ho passeu bé. Possible trobada al voltant d'una taula per parlar de negocis o de feina. Planeges un viatge satisfactori.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): El Sol entra a Casa VII i obre una etapa de més activitat social. Si no tens parella, pots despertar l'interès d'algú. Bon trànsit per donar-se a conèixer o fer publicitat.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Saps que hi ha persones que necessiten ajuda i penses a apuntar-te a un voluntariat. Algú del teu passat sentimental et ve al cap i t'agradaria tornar a contactar-hi.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): En l'amor tens les coses més clares i no vols perdre el temps. Pots sentir-te revigoritzat i amb ganes de moure't. Tal com intueixes, una amistat pot no ser del tot sincera.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): A la feina sents que alguna cosa no encaixa i potser hauràs de protegir-te d'un company que no juga net. Gaudeixes més de quedar-te a casa, fent activitats que t'agraden.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): T'agradaria viure d'acord amb les teves idees i si el teu entorn no t'entén, cerques amistat amb gent com tu. Dies de més desplaçaments o fins i tot pots fer un viatge.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Algú pot posar-te a prova, no caiguis al parany. Confia més en la teva intuïció, que és prou potent. Canvis en els hàbits diaris, com ara la dieta, et faran sentir millor.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Et fas il·lusions amb algú i creus que et correspon. Abans de manifestar el que sents, observa. Fas un pacte amb algú. Una escapada a la natura t'ajudarà a desconnectar.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): T'agradaria passar uns dies al camp o a la muntanya. Si tens fills adolescents tocarà una xerrada per posar límits. Revisa l'agenda, no oblidis una gestió administrativa.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Al sector professional hauràs de concretar i perfilar més què vols fer per no perdre temps i energia. Possibles trobades amb gent del teu passat que faran reviure emocions.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna creix i també les aspiracions materials. Cerques la manera d'augmentar els ingressos. Si estàs neguitós, la proximitat a l'element aigua pot resultar terapèutica.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Experimentes un augment de la sensibilitat, estàs més emotiu i captes els detalls subtils. La parella pot estar passant per problemes laborals i necessita el teu suport.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): La parella i els altres en general poden mostrar-se una mica susceptibles. A la feina vius una situació inesperada, com ara un canvi de lloc o l'arribada de nous companys.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Possible assumpte amorós amb una persona més jove. Caldrà parlar de quin tipus de relació voleu. Si cerques feina, en sorgeix una vinculada al món de les arts o l'estètica.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Gaudeixes del plaer de la llibertat i deixes lligams enrere. Si ja tens una edat, vols donar imatge més juvenil. Surts de compres per posar-te al dia en moda i tecnologia.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Les teves idees es renoven i et prepares per fer canvis a la teva vida. Apropament amb una persona gran de la família. Si vius de lloguer, et planteges comprar un habitatge.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Després d'alguns entrebancs, comença una etapa més activa i pots anar solucionant problemes. Entre les teves amistats virtuals hi ha algú que et mira amb molt d'interès.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): L'aspecte tens entre Mart i Urà pot incitar a prendre decisions massa precipitades. En l'àmbit laboral potser cal posar-se al dia pel que fa a nous coneixements i tecnologia.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Amb el Sol conjunt a Neptú pots viure una experiència mística o fenòmens de difícil explicació. Pots tenir una entrada de diners que esperaves, però que poden marxar ràpidament.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Possible atracció fatal en un grup d'amics. Una amistat pot oferir-te una oportunitat laboral. Si et sents inquiet, compte fins a deu abans de parlar, podries vessar-la.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Desitges millorar la teva imatge i no solament pel que fa a l'aspecte físic, també com et veuen els altres. Una persona de més edat, potser el pare, et dona un cop de mà.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pot haver-hi una connexió de tipus amistosa/sentimental, amb una persona d'origen estranger o que viu lluny. Al sector professional avances a poc a poc, però amb seguretat.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Venus per Casa VIII afavoreix que arribis a acords econòmics i si esperes un ajut, pots tenir bones notícies. Si tens parella, podeu assolir més estabilitat o compromís.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): S'activa el sector social i coneixes gent nova. Bon moment per vendre els teus productes perquè trobaràs un públic més receptiu. Gaudeixes de l'art, la música o el teatre.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Ajudes a una persona que passa per problemes. El sector de la salut s'activa i pots trobar un tractament més adequat. Professionalment, no et conformes i aspires a un ascens.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Trobes una activitat que et satisfà i que col·labora en el teu benestar. Si estàs a una aplicació de cites, pots fer una conquesta, però pot ser que no busqueu el mateix.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Si comparteixes habitatge amb la família, podeu tenir diferents punts de vista i caldrà establir límits. Retrobament casual amb alguna amistat d'infantesa o joventut.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Pots viure alguna casualitat o fet molt poc probable que et farà pensar. Si vens d'un període d'incerteses o d'angoixes, entres en una etapa més estable i esperançadora.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Poses ordre a l'economia i pots rebre uns diners amb els quals ja no contaves. Fas una revalorització tant pel que fa a les coses materials com a les teves prioritats vitals.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Venus transita pel teu signe i et sents més tranquil o amb ganes d'agradar als altres. Organitzes millor el temps lliure per gaudir del que t'agrada fer o dels que estimes.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): T'interesses per la meditació o per anar a classes de ioga perquè vols millorar el teu equilibri interior. Pel que fa a la feina tens aspiracions que reserves per tu.

Pàgina 1 de 6