ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

L’Ajuntament de Llagostera commemorarà el proper dissabte 25 de novembre, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Amb el lema “Som com som”, enguany es vol fer èmfasi en la violència estètica. Els actes s’iniciaran a les 12 del migdia a la plaça Catalunya amb el manifest institucional a càrrec de representants dels grups polítics amb representació municipal. Seguidament tindrà lloc l’espectacle “Perfecta per a qui" a càrrec de Dona cançó, una productora de projectes culturals, que pretén transformar la societat a través de l'art, visibilitzant el talent de les dones i del col·lectiu LGTBIQ+ de Catalunya.

En el marc del 25N, l’Ajuntament de Llagostera i la Policia Local han organitzat també una jornada tècnica sobre violència masclista prevista pel dia 24 de novembre amb la participació dels Mossos d'Esquadra i el SIAD. Per a més informació podeu consultar el programa aquí.

Dilluns, 20 Novembre 2023 14:06

Concert de funk i soul amb Nerea Bassart

Publicat per

El pròxim divendres dia 24 de novembre tindrà lloc el concert de Nerea Bassart. La cantant presenta un en solitari avançaments del seu proper treball, conjuntament amb temes del seu darrer disc. El seu projecte, Nerea Bassart Trio, on n'és la cantant i bateria, és un projecte de funk/soul en català. Després d'un primer treball en sonoritat orgànica (Soroll, 2020) van decidir apostar per la incorporació de sintetitzadors i samplers, influenciats per estils com el neo-soul i l'urban. Aquest camí, que van emprendre amb el seu segon disc (Presons, 2022) es consolida ara amb nous treballs que sortiran en format single,

El concert començarà a les 21h a la Casa de les Vídues. Abans i després hi haurà servei de bar. 

Aquest diumenge 19 de novembre, torna el “Vermut Km 0” a la Plaça Catalunya. L'acte, organitzat per Esquerra Llagostera, començarà a les 11:00h amb un curs de sardanes, seguit de jocs i pintacares per als més joves, a partir de les 11:30h. Tot seguit, a les 12:00h, els assistents podran provar les diferents tapes elaborades amb productes locals, per només 1,5€ cadascuna, tot escoltant la música en directe de SoulSisters.

Eduard Diaz, portaveu del grup, ha destacat que “l’acte, a part d’un esdeveniment familiar i lúdic és també una declaració d’intencions: Els nostres comerciants i productors són el cor de Llagostera. Amb aquest acte volem refermar el nostre compromís amb tots ells i donar a conèixer als veïns els productes de qualitat que tenim al nostre abast. Us hi esperem!”.

Si voleu conèixer més detalls de les tapes que es podran degustar, trobareu més informació a les xarxes socials del grup d’Esquerra Llagostera.

Aquest proper diumenge, 19 de novembre es representarà l'obra "Les Pirates de Terra Endins" al Teatre Casino Llagosterenc a les 17h. Amb la pregunta "Han existit realment dones pirata?", l'espectacle segueix dues germanes de terres de secà que es troben amb un misteriós bagul. Aquest descobriment les impulsa a emprendre un viatge fascinant per anar a veure el mar. Al llarg del camí, les germanes coneixeran la història de Blanca Martingales, coneguda com la Reina dels Pirates, i exploraran la seva extraordinària vida. Marina i Ona, les protagonistes, es llançaran a l'abordatge d'aventures, amb l'eterna pregunta: seran capaces de trobar algun tresor inesperat?

"Les Pirates de Terra Endins" és una llegenda que pren vida a través de vides reals de dones pirates com Grace O’Malley, Anne Bonny o Mary Read, oferint una visió única de la història pirata des de la perspectiva femenina.

L'espectacle, a càrrec de Sgratta Teatre, promet transportar l'audiència a un món ple de misteri, intriga i acció.

Les entrades anticipades ja estan disponibles a la Llibreria Sureda.

Dimecres, 08 Novembre 2023 16:38

Exposició "Petjades" de la residència Josep Baulida

Publicat per

Fins al 24 de novembre es podrà visitar "Petjades" una exposició de la residència Josep Baulida a la Biblioteca Julià Cutiller. 

Aquesta exposició és una oportunitat perquè els usuaris de la Residència Josep Baulida puguin compartir amb el públic una mostra de la feina i la creativitat en diferents àrees d'interès. És una reflexió cap a la vellesa, una mirada al pas del temps.

L'exposició es pot visitar dins l'horari habitual de la Biblioteca.

Dimarts, 07 Novembre 2023 13:23

Sopar Popular de Tardor del CF Base Llagostera

Publicat per

El pròxim 11 de novembre al  polivalent de Llagostera tindrà lloc el Sopar Popular de Tardor organitzat per al CF Base Llagostera.

L'esdeveniment començarà a les 16:30 hores amb la presentació dels equips del Club de Futbol Base Llagostera. A les 17:30 hores, es celebrarà un partit de lliga entre el CF Base Llagostera i l'Atlètic Club Banyoles.

Després del partit, a les 20h, els assistents podran gaudir d'un sopar popular. El menú inclou: una botifarra, un pinxo de carn, un tros de cansalada, pa, refresc, vi o aigua (a elecció), i com a postres, es rostiran castanyes per donar un toc tardorenc.

El sopar estarà amenitzat per DJ Boina. Es demana als assistents que portin els seus propis plats i coberts.

El preu del tiquet per als jugadors és de 10€ (venda de tiquets a l'oficina del club) i el preu general és de 12€ (venda de tiquets a la Llibreria Sureda i l'Oficina del Club)

A més, hi haurà servei de bar disponible.

Dilluns, 06 Novembre 2023 16:45

Curset de tennis infantil a Llagostera

Publicat per

S'ha organitzat un curset de tennis infantils que se celebrarà els dies 11 i 18 de novembre, així com el 2 i 16 de desembre a la pista de tennis de La Canyera. De les 15 a 16h, el curset és per als nascuts els anys 2015, 2016 i 2017. I de 16 a 17h és per a infants nascuts els anys 2012, 2013 i 2014.

El cost d'inscripció és de 20€. Si es prefereix, es pot inscriure per sessió individual a un preu de 5€ per sessió. Per obtenir més detalls o realitzar la inscripció, podeu posar-vos en contacte amb els següents números de telèfon: 972 80 53 84 o 605 58 53 61.

Dilluns, 06 Novembre 2023 17:03

Visita al Castell de Montagut

Publicat per

El pròxim 11 de novembre tindrà lloc la visita al Castell de Montagut a Llagostera a les 11.30h, concretament la tercera intervenció arqueològica.

L'objectiu d'aquesta campanya és acabar d'excavar l'habitació situada al peu de la torre. La visita mostrarà el resultat de la campanya d'excavacions d'aquest any.

Cal reserva prèvia a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé al 972 80 54 36.

Dimarts, 31 Octubre 2023 15:26

Concentració de solidaritat amb Gaza

Publicat per
S’ha convocat una concentració en suport al poble palestí per aquest dijous 2 de novembre, a les 19h davant l’Ajuntament. Amb el lema ‘Solidaritat amb Gaza, aturem el genocidi’, Llagostera es sumarà així a les desenes de convocatòries que estan tenint lloc a tot el país davant la massacre de l’exèrcit israelià a la Franja de Gaza, que ja ha causat més de 8.000 morts (la immensa majoria civils i al voltant del 70% dones i nens, segons l’ONU).

Es tracta d’una convocatòria unitària, amb protagonisme civil, però que compta amb el suport de l’Ajuntament de Llagostera i de tots els grups municipals. Dijous passat, el ple municipal va aprovar per unanimitat una moció de la CUP-Alternativa per a la resolució pacífica del conflicte entre Israel i Palestina, amb la qual es mostrava la solidaritat del municipi amb la causa palestina i amb totes les víctimes innocents del conflicte, alhora que exigia un alto al foc per part del govern d’Israel i la intervenció de la comunitat internacional amb l’objectiu de fer complir les resolucions de l’ONU, el dret internacional i els drets humans.

La concentració comptarà amb la lectura d’un manifest i micròfon obert.

Divendres, 27 Octubre 2023 17:00

Túnel del terror a l'Escola Lacustària

Publicat per

Aquest dissabte 28 d'octubre es podrà visitar el Túnel del Terror a l'Escola Lacustària organitzat per l'AFA. De les 18 a les 19h, hi haurà els passes infantils i adaptats. I de 19 a 21h, els passes generals. 

El preu de l'entrada és de 2€.