ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Dilluns, 30 Juny 2014 10:32

Sortida a Waterworld

Publicat per

L’Espai Jove Ca la Viudi ha organitzat pel proper divendres 11 de juliol una sortida a Waterworld, el parc aquàtic de Lloret de Mar.
La sortida serà a les 9.30h al pàrquing del  Carril i la tornada serà pels volts de les 18h.
El preu és de 15€ (12€ amb carnet jove) i inclou l’entrada i el bus d’anada i tornada. Caldrà portar l’esmorzar i el dinar de casa.
Per anar-hi cal ser major de 12 anys i omplir el formulari d’inscripció de www.calaviudi.cat abans d’aquest divendres 4 de juliol.

Dijous, 19 Juny 2014 22:48

Taller de lectura infantil

Publicat per

La Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat pel proper mes de juliol un taller de lectura infant, destinat a nens i nenes que hagin acabat aquest curs 5è o 6è de primària.
El taller, que és gratuït, es farà tots els els dimarts del mes de juliol de 10.30 a 11.30h.
Per formalitzar la inscripció només cal que contacteu amb la biblioteca. Les places són limitades.

Dimarts, 17 Juny 2014 08:29

Bicicletada del Puig de les Cadiretes

Publicat per

Els alumnes de l’escola Puig de les Cadiretes han fet una sortida amb bicicleta fins a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. La sortida va tenir lloc el passat divendres 13 de juny i va acabar a les instal·lacions del Casal Parroquial Llagosterenc. Un centenar de nens i nenes, alguns acompanyats dels seus pares, van participar a la bicicletada.

En el marc de la Festa Major, aquest diumenge ha tingut lloc la primera Trobada d’estiu de remeiers i remeieres organitzada per Llagostera en Flor. La trobada ha tingut lloc a la Plaça Llibertat on s’han fet diverses activitats i xerrades i s’han instal·lat parades.

Els protagonistes del segon dia de Festa Major han estat els gegants i la Cuca Feliua que han recorregut els carrers de Llagostera i han omplert la Plaça Catalunya. Els gegants llagosterencs han desfilat amb un crespó negre en record del pare dels gegants, l'escultor Antoni Delgado.

El Concurs Infantil de dibuix ràpid del Bell-Matí ha arribat enguany a la 45 ena edició. El tendal de la terrassa del Casino ha quedat petit per acollir els participants que buscaven una bona ombra per esquivar el sol i la calor que ha superat els 30 graus.

Dijous, 05 Juny 2014 11:52

Políticament Incorrecte podria tornar al setembre

Publicat per

Després de l’èxit assolit aquest cap de setmana amb totes les entrades venudes, l'obra de teatre Políticament Incorrecte podría torna a programar-se pel proper mes de setembre.  L’obra protagonitzada per la companyia Punt i apart i dirigida per M. Àngels Rosselló, és una divertidíssima comèdia on les escenes se succeeixen a l’habitació del Ministre d’Economia del Govern espanyol, per on arriben a passar una desena de personatges ben peculiars. La recaptació de taquilla s’ha destinat íntegrament a l’associació Lluito per tu. 

Dimecres, 04 Juny 2014 10:28

El Bell-Matí visita el Pedraforca

Publicat per

El passat diumenge 1 de juny, el G.E. Bell-Matí va organitzar una sortida al Pedraforca, una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya, situada entre els termes municipals de Saldes i Gósol. Un total de 26 persones varen participar a l’excursió que es podia realitzar caminant o corrent seguint l’itinerari més comú per pujar a aquesta mítica muntanya. Des del refugi Lluís Estasen varen seguir fins al coll de Verdet, llavors van una grimpada fins al pollegó superior, van descendir fins a la enforcadura i van baixar per la tartera (o el que en queda d’ella) fins de nou el refugi Lluís Estasen. La gent que feia el recorregut corrent, una vegada realitzada l’ascensió al Pedraforca, van continuar donant la volta per baix a tot el massís, passant pel Collell, la font de Terres, Gòsol, el coll de Jou i amb el final al refugi Lluís Estasen. Les condicions meteorològiques foren òptimes per poder gaudir plenament d’una excel•lent excursió.

El passeig Pompeu Fabra ha quedat petit per acollir els més de 140 participants de la cinquena trobada de cotxes clàssic organitzada per Lacustària Classics. Cadillac, Porche, Ferrari, Pontiac, Chevrolet, Ford sense descuidar els mítics models 600, 2 cavalls, Minis i Renault Alpine són algunes de les marques i models que s’han pogut veure durant tot al matí.

A partir del proper curs, es podran cursar des de Llagostera diversos cicles formatius a través de l’IOC (Institut Obert de Catalunya) a la nova aula d’estudis de Llagostera.
El programa Reaprèn és una proposa educativa adreçada als adults i joves de més de 16 anys que vulguin reprendre els seus estudis. Es tracta d’un servei que ofereix la possibilitat de fer formació reglada des del poble en una aula amb els recursos idonis per formar-se a la Casa de les Vídues: ordinadors amb connexió a Internet, material de consulta i el suport d’un educador que guia i assessora els alumnes al llarg del procés d’aprenentatge.
Per més informació podeu consultar: http://www.llagostera.cat/reapren/